המבורגר סלמון וקינואה
המבורגר סלמון וקינואה (צילום: www.eatliverun.com)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(5 מנות):

  • 450 גרם סלמון טחון (או שאריות סלמון מבושל / אפוי, קצוצות דק)
  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית או שמן אבוקדו
  • להרכבת המנה: 5 לחמניות המבורגר, פרוסות עגבנייה, עלי חסה, מיונז או כל רוטב אהוב אחר

אופן הכנת המבורגר סלמון:

אאא

1. מערבבים את כל מרכיבי ההמבורגר בקערה גדולה לעיסה אחידה.

2. בידיים רטובות, מעצבים 5 קציצות בגדול שווה ומסדרים אותן בצלחת.

3. במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית, ומטגנים כל קציצת המבורגר במשך כ-4 דקות מכל צד. מרכיבים את ההמבורגרים ומגישים מיד. 

מקור
eat live run