מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות ירק אפויות שמתחסלות ברגע

הקציצות האלה הן ההוכחה שאפשר להרים ארוחה טעימה ב-15 דקות והיא עדיין תהיה בריאה ומזינה ובעיקר - עוד לא נולד הילד שיסרב להן (מתכונים, אוכל)

חיה ללונק | כיכר השבת |
קציצות ירק אפויות (צילום: חיה ללונק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 תפוחי אדמה, מגוררים
  • 3 גזרים, מגוררים
  • 2 בצלים, מגוררים
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח, מנופה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה.

2. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה משומן.

3. מעצבים מהעיסה כדורים בגודל שווה, סוחטים אותם מהנוזלים, מסדרים על נייר האפייה ומשטחים אותם קלות.

4. מזלפים מעל מעט שמן זית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה. מגישים עם סלט ירקות רענן וטחינה / שמנת חמוצה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר