הסודות של רוזה מתבשלים בסולתם

את התפריט המעולה של מסעדת רוזה הירושלמית, בוודאי כבר יצא לכם להכיר. השף והבעלים של המסעדה, עידן זינו, הסכים לשתף אותנו בכמה מתכונים מתוך התפריט. אבל הסוד הגדולים של המתכונים שלו, זה הכלים. כן, כלי הבישול האיכותיים של סולתם נותנים טעם אחר למטעמים (אוכל, שיווקי)

מתכון לנודלס. רוזה-סולתם. (צילום: ריקארט)

מתכון לנודלס

מצרכים לרוטב
5 כפות סויה
חופן כוסברה
20 גר' ג'ינג'ר
2 שיני שום קצוצות
3 כפות סוכר
3 כפות צ'ילי מתוק
3 כפות ברביקיו

אופן הכנת הרוטב:

1. לטגן קלות את השום והג'ינג'ר להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם.

מצרכים לנודלס
בצל לבן ג'וליינים ( אצבעות דקות)
גזר ג'וליינים
כרוב לבן
נבטים
בצל ירוק
בוטנים גרוסים
כוסברה
איטריות ביצים מבושלות

אופן הכנה:

1. להקפיץ את כל הירקות קלות

2. להוסיף את הנודלס

3. להוסיף את הרוטב לקפיץ כמה דקות

4. ולפזר בוטנים קצוצים וכוסברה ובתאבון.

מתכון לאסאדו בבישול ארוך

מרכיבים:
5 קילו בשר אסאדו מס' 9
חופן עלי דפנה
כפית פלפל שחור אנגלי
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות מלח
ליטר רוטב ברביקיו
ליטר יין אדום
4 גזרים חצאים
6 בצלים
10 חצאים של תפו"א

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל המצרכים למעט התפו"א

2. מכניסים לבישול של 3 שעות לאחר 3 שעות מוסיפים את התפו"א ומבשלים שעה נוספת. סה"כ זמן בישול הוא 4 שעות.

פילה סלמון צרוב

מצרכים:
פילה סלמון טרי
מלח
פלפל
טימין
תפו"א חצוי ומבושל
עבניה חצויה
שעועית ירוקה
נגיעה של מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. לתבל את הסלמון ולצרוב במחבת.

2. לצרוב את העגבניה והתפו"א עד לקבלת צבע.

3. לסדר בצלחת שעועית תפוא עגבניה וסלמון.

צילום תמונות: ריקארט

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר