מתחת לפוך

מתכון למוקה שוקולטה בגרסת פרווה מעולה

ללא ספק מדובר במשקה החורף האולטימטיבי: שוקולטה עם טאצ' של קפה - מתוקה, סמיכה ומנחמת כל כך בגרסת פרווה שהיא לא פחות ממעולה. המתכון עלינו, הפוך והספר - עליכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מוקה שוקולטה פרווה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס קפה מבושל (1-2 כפיות קפה + מים רותחים)
  • 1 פחית חלב קוקוס (שימורי קרם קוקוס)
  • 2 כפות אבקת קקאו, מנופה
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • קורטוב מלח ים

אופן ההכנה:

1. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הקפה המוכן וחלב הקוקוס. מביאים לרתיחה, ומנמיכים לאש קטנה.

2. מוסיפים את אבקת הקקאו, ומערבבים במהירות בעזרת מטריפה ידנית, עד שלא נותרים גושים. מוסיפים את המייפל והמלח וטורפים שוב.

3. מסירים מהאש וטורפים פנימה את תמצית הווניל. מגישים מיד, חם, עם מרשמלו או קצפת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר