Homemade

מתכון לכריך גבינת קממבר עם ריבת תפוחים תוצרת בית

השפית מורן פינטו עם המדריך לאיך גורמים לכריך להפוך למושלם ברמות של גורמה - כלומר מתכון לשכבות של לחם מחמצת, גבינת קממבר וריבת תפוחים חמצמצה-מתוקה תוצרת בית (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ריבת תפוחים ביתית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג קוביות תפוח עץ קלופות
  • 1 ק"ג סוכר
  • 1 מקל קינמון
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 2 כוכבי אניס
להגשה:
  • לחם מחמצת
  • פרוסות גבינת קממבר איכותית

אופן ההכנה:

1. מבשלים את כל מרכיבי הריבה בסיר רחב על אש נמוכה, עד לקבלת ריבה בסמיכות טובה.

2. מסירים את כוכבי האניס ומקל הקינמון, ומאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר.

הגשה מומלצת: מורחים מהריבה בנדיבות על פרוסת לחם מחמצת, מסדרים מעל פרוסות גבינת קממבר, סוגרים בפרוסת לחם נוספת ומתפנקים בכריך מושלם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר