מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה ברוטב גבינות או "מאק אנד צ'יז" גרסת המבוגרים

השפית מורן פינטו עם פרשנות בוגרת יותר למאכל שמככב בראש קטגוריית "ארוחת ילדים אמריקאית" סלש "אוכל מנחם לימי חורף קרים". פסטה בשרנית, רוטב גבינות סמיך ותיבול מדויק. אתם עדיין כאן? (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
"מאק אנד צ'יז" בגרסת מבוגרים משודרגת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פנה / צינורות קצרים
לרוטב:
  • 50 גרם חמאה
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 5 כפות קמח, מנופה
  • 1 כוס חלב
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% שומן
  • 1 כוס גבינת צ'דר מפוררת
  • 2 כפות בזיליקום מיובש
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה למידת אל דנטה. כלומר, לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת. מסירים מהאש ומסננים.

2. בסיר עמוק, ממיסים את החמאה ומטגנים את השום במשך דקה.

3. מוסיפים את הקמח ומערבבים ברציפות שלא ייווצרו גושים.

4. יוצקים פנימה את החלב ומביאים לרתיחה במשך 2 דקות.

5. מוסיפים את השמנת המתוקה, גבינת הצ'דר והתיבול, מערבבים ומבשליםעל אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך.

6. מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מסירים מהאש ומגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר