מה אוכלים היום?

מתכון לעוף מבושל עם ירקות וקוסקוס כרובית

השפית מורן פינטו עם ארוחה משפחתית נדיבה ומלאת בריאות שמציעה טוויסט מעניין בגזרת הפחמימות: קוסקוס שעשוי מכרובית - ולא תאמינו כמה זה טוב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוף מבושל עם ירקות וקוסקוס כרובית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ראש כרובית טרייה, מחולקת לפרחים
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 6 שוקי עוף
  • 2 בטטות, קלופות חתוכות לקוביות גדולות
  • 4 גזרים, קלופים וחתוכים לרבעים
  • 3 ענפי סלרי, חתוכים לרבעים
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את את פרחי הכרובית בפולסים עד לקבלת פירורים קטנים שמזכירים קוסקוס.

2. במחבת, מחממים 1 כף שמן ומוסיפים את פירורי הכרובית והשום. מתבלים במלח, מערבבים יחד במשך 3-4 דקות, ומסירים מהאש.

3. בסיר רחב מחממים 3 כפות שמן, מוסיפים את העופות ומטגנים עד להזהבה קלה מכל הצדדים. מוסיפים את הירקות, רסק העגבניות והמים, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 40 דקות. מגישים חם לצד קוסקוס הכרובית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר