מה אוכלים היום?

מתכון לסלמון בזיגוג ספייסי מייפל

כל מה שאתם צריכים זה 20 דקות מזמנכם ומספר מרכיבים פשוטים שהופכים יחד לארוחה זוגית מושלמת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה8 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 נתחי סלמון במשקל 170 גרם כל אחד
  • 1 כף סירופ מייפל טהור
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 1 כפית אבקת צ'ילי
  • 1/4 כפית פפריקה חריפה
  • 1 שן שום, כתוש

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה. מניחים את שני נתחי הסלמון במרחק 5 ס"מ אחד מהשני.

2. בקערה קטנה, מערבבים יחד היטב סירופ המייפל, רוטב הסויה, החרדל, אבקת הצ'ילי, הפפריקה והשום הכתוש, יוצקים בנדיבות על הסלמון ומברישים מעל. שומרים בצד 2 כפות מהזיגוג.

3. אופים במשך 15-20 דקות או עד שהסלמון נעשה רך וניתן לפורר אותו בקלות עם מזלג. מניחים כל נתח בצלחת נפרדת, יוצקים מעל את הזיגוג שנשמר בצד ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר