מה אוכלים היום?

מתכון לתבשיל עוף עם אפונה ודלורית

כל מה שאתם צריכים בצד זה אורז לבן וסגרתם את פינת הארוחה המשפחתית בלי מאמץ מיותר (מתכונים, אוכל)

חיה ללונק | כיכר השבת |
תבשיל עוף עם אפונה ודלורית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 חלקי עוף - שוקיים וירכיים
  • 1 בצל, קצוץ
  • 1 סלרי, קצוץ
  • 1 גזר, חתוך לקוביות קטנות
  • שקית אפונה קפואה
  • 1/2 דלורית, חתוכה לקוביות בינוניות
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית ראס אל חנות
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית כורכום

אופן ההכנה:

1. בסיר רחב, מחממים את השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל יחד עם הסלרי והגזר.

2. כשהירקות מזהיבים, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.

3. מוסיפים את האפונה וקוביות הדלורית, מטגנים מעט, מתבלים ומטגנים עוד 5 דקות.

4. מכסים את העופות במים, סוגרים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה במשך 20 דקות. מנמיכים לאש בינונית ומבשלים 20 דקות נוספות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר