דג דניס שלם אפוי במילוי שום ועשבי תיבול
דג דניס שלם אפוי במילוי שום ועשבי תיבול (צילום: מורן פינטו)
  • זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(3 מנות):

  • 3 דגי דניס בגודל שמתאים למנה אישית
  • צרור כוסברה, קצוץ
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 20 שיני שום, קצוצות
  • 1 כף שבבי צ'ילי מיובש
  • מלח גס
  • 1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפטרוזיליה, הכוסברה ושמן הזית.

2. ממלאים את הדגים ב-3/4 מכמות התערובת, חורצים בכל דג 3 חריצים ומסדרים אותם בתבנית.

3. מורחים את תערובת עשבי התיבול והשום הנותרת על הדגים, ומפזרים מעל מלח גס ושבבי צ'ילי.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות.