פסח עם השפית

מתכון לסלט ביצים משודרג

השפית מורן פינטו עם פעולה פשוטה אחת שתשדרג את הסלט מעוד "סלט של פסח" לתוספת ממכרת: מטגנים את הבצל - כן, זה כל הסוד (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט ביצים משודרג (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 ביצים קשות, מקולפות
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 2 כפות מיונז
  • חופן אגוזי מלך, קצוצים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. בפומפייה, מגרדים את הביצים דק.

3. בקערה, מערבבים בעדינות את הביצים עם הבצל, האגוזים, המיונז והתיבול עד שהם מצופים היטב. ניתן להוסיף בצל ירוק קצוץ דק.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר