פסח עם השפית

מתכון לממרח אבוקדו ובצל סגול

ממרח גמיש שמתאים כתוספת בשולחן החג או לארוחת בוקר מפנקת בחול המועד (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ממרח אבוקדו ובצל סגול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 אבוקדו בשלים, חתוכים לרבעים
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק דק (עדיף במעבד מזון)
  • 2 לימונים, סחוטים היטב
  • מלח
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף מיונז

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את האבוקדו עם שאר המרכיבים, מלבד הבצל הסגול, עד לקבלת מרקם משחתי.

2. מעבירים את ממרח האבוקדו לקערה ומערבבים פנימה את הבצל הסגול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר