קצביית וולדאן: קחו חלק בהצלחה

גם אתם אוהבים להצליח, להיות חלק ממותג מוביל, נחשק ופורץ דרך, ולהיות חלק מרשת הקצביות הכי איכותית בארץ? לתת ללקוחות את המוצר הטוב ביותר ולהרוויח בגדול? ליהנות מליווי עסקי צמוד ומוניטין גבוה? (אוכל, שיווקי)

לוגו וולדאן (צילום: יחצ)

קצביית 'וולדאן' הוקמה בשנת 2015 בהר חוצבים בירושלים ועד מהרה הפכה למותג הבשרים המוביל במגזר החרדי.

מנה טובה מתחילה בחומרי גלם טובים. העיקרון הזה נכון פי כמה כאשר מדובר בבשר. 'וול-דאן' החלה עם פס ייצור קטן ומוקפד לאנשים שמבינים באיכויות ומחפשים בשר טרי משובח בכשרות מהודרת.

בקצביות 'וולדאן' שמים דגש מיוחד על חווית הלקוחות ומקפידים לשמור על סביבה נקיה וסטרילית עם שירות מקצועי של קצבים בעלי ניסיון עשיר הנותנים מענה מותאם לכל רוכש בהתאם לצרכיו בקצביות השונות, מייעצים ואורזים את הבשר נקי, חתוך ומוכן מיד לבישול.

בזכות הבשורה הייחודית – בשר טרי משובח מעגלים ובקר שגדלו במרעה ישראלי בתנאים אופטימאליים, נשחט כהלכה תחת פיקוח מחמיר ומהודר בכשרות הרב רובין ולא עבר תהליך הקפאה אפילו חלקי וחוויה משלימה – המגזר החרדי החל להבין את ההבדל בין בשר טרי מעגלים ישראלים שגדלו בתנאים מעולים לבשר ביבוא מחו"ל והביקוש לבשר האיכותי הלך וגדל. עם הגידול בביקוש, הקצביה התרחבה ונפתחו סניפים נוספים ברחבי הארץ.

גם ברשת 'יש' זיהו את הביקוש והצורך בבשר איכותי ופתחו קצביות 'וול-דאן' בתוככי הסניפים השונים.

ועכשיו, רשת קצביות 'וול-דאן' ממשיכה להתרחב ומחפשים זכיינים שיהיו חלק מסיפור ההצלחה.

גם אתם אוהבים להצליח, להיות חלק ממותג מוביל, נחשק ופורץ דרך, ולהיות חלק מרשת הקצביות הכי איכותית בארץ?

לתת ללקוחות את המוצר הטוב ביותר ולהרוויח בגדול?

ליהנות מליווי עסקי צמוד ומוניטין גבוה?

שלחו שם ומספר טלפון לחזרה, למייל: welldone1804@gmail.com

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר