• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 220 גרם קמח
  • 30 גרם שקדים לבנים טחונים (קמח שקדים)
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 וחצי כפות אבקת סוכר
  • כפית שטוחה אבקת אפיה
  • 200 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל החומרים בקערה ולשים היטב עד שמתקבל בצק נעים וגמיש.

2. יוצרים כדורים קטנים בקוטר 4 ס״מ.

3. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 160 מעלות, כרבע שעה. העוגיות לא אמורות להשתזף.

4. לאחר שהעוגיות מצטננות, מפדרים באבקת סוכר.