1. בקערה, מערבבים את העוף הטחון, הבצל הירוק, הג'ינג'ר, השום וקורט פלפל שחור לאיחוד. משמנים קלות את הידיים ויוצרים מהעיסה 15-20 כדורים בגודל שווה. הכדורים יהיו מעט רטובים, אך הם יתמצקו באפייה.
2. מסדרים את הכדורים בצד אחד של תבנית מרופדת בנייר אפייה ובצד השני מסדרים את פרוסות הדלעת. מזלפים על פרוסות הדלעת כף שמן ומתבלים במלח ופלפל שחור.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות או עד שהקציצות מוכנות ופריכות מבחוץ.
4. במקביל, מבשלים בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה 1 כף שמן שומשום, רוטב סויה, מיץ רימונים, דבש, חומץ וצ'ילי גרוס. מביאים את הרוטב לרתיחה במשך 5-8 דקות עד שהוא מסמיך ומצטמצם בכ-1/3. מסירים מהאש.
5. יוצקים כמחצית מכמות הרוטב על הקציצות, מערבבים קלות כך שהוא יצפה אותן היטב ומחזירים לתנור למשך 2-3 דקות.
ניתן להקפיא את הקציצות לפני הכנת הרוטב בכלי אטום עד 3 חודשים.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות