מתכון לסלט קוסקוס קר עם דלורית צלויה וגבינת פטה

לרוב הוא משודך למנות חמות, אך הנה דרך טעימה לא פחות להשתמש בו: הקוסקוס עומד להיות הכוכב החדש בסלט שלכם. מתכון לסלט קוסקוס קר עם דלורית צלויה וגבינת פטה שתוכלו לשמור לאירוח או לפנק את עצמכם לאחר יום ארוך (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט קוסקוס קר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3 כוסות קוסקוס
  • 1/2 4 כוסות ציר מרק ירקות רותח או מים רותחים עם מעט אבקת מרק
  • 2 כוסות קוביות דלורית
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן זית לצליית הדלורית
  • 2 גמבות, קצוצות
  • 1 כוס משמשים מיובשים, קצוצים
  • 1 כוס גבינת פטה מפוררת
  • 2-3 כוסות על רוקט או ארוגולה
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון או לימון שלם

אופן ההכנה:

1. מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה, יוצקים מעל את ציר המרק הרותח, מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לקוסקוס להתבשל במשך 10-15 דקות.

2. במקביל, מפזרים את קוביות הדלורית בתבנית, מזלפים מעל שמן זית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהדלורית רכה.

3. כשהקוסקוס מוכן, מערבבים אותו בעזרת מזלג.

4. מרפדים קערת הגשה בעלי הרוקט, מוסיפים מעל את הקוסקוס, קוביות הדלורית ושאר המרכיבים, מתבלים במל

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר