בוקר טוב

מתכון לביצת עין אפויה בתוך פטריית שמפיניון

כשמורן פינטו קמה נדיבה, היא אופה את החביתה שלה בתוך פטרייה גדולה עם שני סוגי גבינות - וזה חלום. מתכון לביצת עין אפויה בתוך פטריית שמפיניון, ואם אתם מתכננים ארוחת בראנץ' סופר מפנקת, זה בשבילכם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ביצת עין אפויה בתוך פטריית שמפיניון (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6-8 פטריות שמפיניון גדולות - <strong>לא שוטפים את הפטריות</strong> ומורידים להן את הרגל
  • 6-8 חלמונים
  • מלח ופלפל שחור
  • גבינת גאודה מגורדת
  • שמן זית
  • עירית קצוצה
  • פרוסות גבינת עיזים

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומסדרים את הפטריות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

2. ממלאים כל פטרייה בחלמון אחד, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים מעל גבינת גאודה מגורדת.

3. מזלפים שמן זית על הכל ואופים במשך 25 דקות. מוציאים מהתנור, מפזרים עירית קצוצה על כל פטרייה, מניחים פרוסת גבינת עיזים ומגישים מיד.

ביצת עין אפויה בתוך פטריית שמפיניון (צילום: מורן פינטו)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר