מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה מוקרמת וטעימה בגרסה בריאה יותר

רוטב קרמי עשיר שמבוסס על קוטג' וחלב דלי שומן, אך התוצאה עדיין מעולה - לילדים ומבוגרים כאחד. מתכון לפסטה מוקרמת וטעימה בגרסה בריאה יותר - תוך חצי שעה על שולחנכם (מתכונים, אוכל)

פסטה מוקרמת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס קוטג' דל שומן
  • 1/4 כוס חלב דל שומן
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1 כף שמן זית
  • 320 גרם פסטה מסוג פנה / פטוצ'יני / מסולסלת / ספגטי

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים מומלחים בנדיבות.

2. במקביל, שופכים את הקוטג' למעבד מזון ומערבלים עד שהוא הופך לחלק. מגרדים את דפנות הקערה, מפעילים שוב את המעבד ותוך כדי מוסיפים את החלב. כשהתערובת חלקה לגמרי, מוסיפים גם את שמן הזית והפרמזן ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. יוצקים את התערובת לקערת הגשה גדולה.

3. כשמי הבישול בסיר רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי מספר הדקות שעל האריזה. לאחר הבישול, מסננים היטב את הפסטה, אך לוקחים 2-3 כפות ממי הבישול ומערבבים היטב עם תערובת הגבינות.

4. לאחר סינון הפסטה, מוסיפים אותה לרוטב שבקערה, מערבבים היטב לציפוי מלא ומגישים מיד, עם פרמזן מגוררת מעל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר