1. מחממים את התנור ל-160 מעלות וממקמים את רשת התנור במדף העליון. משמנים בנדיבות עם חמאה תבנית עגולה ועמוקה בקוטר 20 ס"מ ומפזרים בפנים את פירורי הלחם.
2. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ממיסים 30 גרם חמאה. כשהחמאה נמסה ומבעבעת, מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן עד להשחמה קלה במשך 3-5 דקות. שופכים את הפטריות לתבנית ומוסיפים גם את גבינת הצ'דר.
3. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם השמנת המתוקה, החלב, המלח, הפלפל השחור ואגוז המוסקט. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הפרמזן.
4. אופים במשך 40-45 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב והפשטידה יציבה. מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ומגישים.