והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו מכינה לנו ארוחת צהריים, עם שני סוגי פסטרמות שתמיד מצויים במקרר שלה וסוגרים פינות: הודו ובקר. היא מוסיפה להם שלל ירקות צבעוניים ואורז לבן (או נודלס, אם תבחרו) והתוצאה הסופית: ארוחה מלאה ומזינה שמתקתקים בקלות ובמהירות (אוכל)
מחממים את השמן במחבת ומקפיצים את הירקות כמה דקות יחד. מוסיפים את הפסטרמות הפרוסות וממשיכים להקפיץ הכל יחד. מוסיפים את האורז ומערבבים ואז את הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים הכל היטב. מגישים חם.
והמנה -ניראית ממש טעימה .