כיכר השבת

סופגניות אפויות במילוי שוקולד בלונדי

סופגניות אפויות זהובות, רכות ואווריריות במיוחד עם הפתעת קוביות שוקולד בלונדי שמתגלה בביס הראשון וציפוי שוקולד בלונדי מומס. מושלמות לאירוח בחנוכה! (אוכל, מקודם)

2
כיכר בשיתוף עלית שטראוס | מקודם | כ"א בכסלו | 07.12.20
מושלמות לאירוח בחנוכה!
מושלמות לאירוח בחנוכה! (צילום: נטלי לוין)
זמן הכנה180 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

לסופגניות:

  • 250 גרם (כוס ו-3/4) קמח
  • 5 גרם (1 כפית) שמרים יבשים
  • 25 גרם (2 כפות) סוכר
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 1 חלמון
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
  • 1/4 כפית מלח

למילוי:

  • 1 חפיסה שוקולד בלונדי במילוי קרם בטעם שמנת

להברשה:

  • 2-3 כפות שמן

לציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד בלונדי במילוי קרם בטעם שמנת
  • שקדים שלמים קלויים

אופן ההכנה:

סופגניות:

בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, חמאה, חלמון, חלב ומלח ולשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.

מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך 1-2 שעות או עד שהוא מכפיל את נפחו.

מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים אותו ל-16-20 חלקים שווים.

במרכז כל פיסת בצק נועצים קוביית שוקולד בלונדי, סוגרים ויוצרים עיגול מהודק.

מסדרים נייר אפייה משומן על גבי תבנית תנור ומניחים את הסופגניות על גבי התבנית במרווחים.

מברישים את החלק העליון של הסופגניות בשמן.

מכסים ומתפיחים במשך 40-50 דקות או עד שהסופגניות תפוחות.

מברישים שוב במעט שמן.

מחממים תנור ל-170 מעלות.

אופים במשך 15-20 דקות או עד הזהבה.

ציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהוא נמס לחלוטין. מועכים את השקדים לחתיכות גדולות ומערבבים יחד עם השוקולד.

בעזרת כפית שמים מעט ציפוי שוקולד בלונדי על גבי כל סופגניה ומניחים לו לנזול על הדפנות.

מקשטים כל סופגניה בשקד שלם (לא חובה) ומגישים מיד.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
באמת רך ואורירי.??......
תהילה07.12.20
1
יוצא ממש טוב. יותר שטוח . אבל ממש טעים
ח.14.12.20
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים
ש

בואו לחגוג את חג הפסח עם היינות המשובחים של משפחת אסרף

כיכר בשיתוף אסרף ווין | מקודם
ש

מוח שליט על הלב • ריאיון

האישה שמעוררת השראה: סיפורה של מושקי לנדאו

כיכר בשיתוף תנובה | מקודם
ש

ריאיון מעורר השראה 

החרדית הכי בכירה על הדרך שלה לפסגת ההצלחה • צפו

כיכר בשיתוף תנובה | מקודם
ש

יוצא קצת מהגבולות

מוקפץ ירקות כתומים של שפים, בקלי קלות! למתכון המנצח>>

כיכר בשיתוף קנור | מקודם
ש

עשיר ומושלם

טועמים שבת בכל מנה; חולמים על מנות גורמה לשבת?

שף ישראל דודק בשיתוף קנור | מקודם
ש

 לא רק מפגע אסתטי

לא תרופות סבתא ולא ניתוח: הטיפול החדשני לפטרת הציפורניים

כיכר בשיתוף סאן קליניק | מקודם

טעם של עוד

מתכון לתבשיל עוף עם תפו"א ברוטב פיקנטי

ורד כהן | 07.02.24
ש

תת הרשת כשרה למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף

רשת משלוחי הפיצה מתרחבת וכעת: תשעה סניפים, וממשיכים!

כיכר בשיתוף דומינו'ס | מקודם

תוספת מושלמת

מניפות תפו״א: תוספת יפה וטעימה לכל מטרה

ורד כהן | 01.02.24

מחמם ומהנה

תבשיל שעועית ואורז: רך ומרגיע בימי החורף הסוערים

ורד כהן | 31.01.24
ש

זה הזמן להזמין

החג הזה, תתרגשו ותתחדשו עם נעם 2! טכנולוגית חם וקר

כיכר בשיתוף נועם2 | מקודם
ש

הודעה לציבור • אסם

לידיעת ציבור הצרכנים: ריקול למיץ לימון משומר עסיס

כיכר בשיתוף אסם | מקודם

טעים ומחממם

מתכון למרק כתום: טעים במיוחד בימי החורף הגשומים!

ורד כהן | 28.01.24

לכבוד ט"ו בשבט

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

ורד כהן | 24.01.24
ש

מודל מנצח

להקים עסק דיגיטלי מניב: הכירו את סמרטה

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם
ש

משתלם וקל!

שלחו תמונות והרוויחו סל מוצרי המותג הפרטי בשווי 1000₪

כיכר בשיתוף רמי לוי | מקודם
ש

ט"ו בשבט עם רמי לוי

ממלאים את שולחן ט"ו בשבט עם מוצרי קליית השקמה

כיכר בשיתוף רמי לוי | מקודם
ש

מבית תנובה

חדש בסדרת אלטרנטיב: משקה שיבולת שועל בטעם וניל

כיכר בשיתוף תנובה | מקודם