מסך הביתחרדיםחדשותמענייןיהדותמוזיקהברנז´האוכל ומתכוניםלמקרה שפספסתם‎דיגיטלMENבית וסטיילמאמעמשפחהמשפט בריאותכלכלה רכבתיירותדעותוידאוצרכנות
אוכל ומתכונים

באנו לשדרג

מתכון לסלט אבוקדו וגרגרי חומוס עם לימון וחמוציות

סלט אבוקדו וגרגרי חומוס עם לימון וחמוציות (צילום: www.ambitiouskitchen.com)

מתכון לסלט אבוקדו וגרגרי חומוס עם לימון וחמוציות - ולא, אין בו טיפת מיונז. תודו לנו אחר כך. אגב, מלבד הסנדוויץ', הסלט הנהדר הזה ישמח להתארח גם על שולחן השבת שלכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל  |  ח' בטבת תשעח   26.12.17  23:00

מרכיבים:

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית, מועכים קלות את גרגרי החומוס במזלג. מוסיפים את האבוקדו לקערה, וממשיכים למעוך, עד לקבלת מרקם חלק עם חתיכות אבוקדו וחומוס פה ושם.

2. מוסיפים את מיץ הלימון והחמוציות, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. שומרים במקרר בכלי אטום במשך יום-יומיים.
הצעת הגשה: קולים קלות 2 פרוסות לחם דגנים איכותי, מורחים על אחת מהן בנדיבות מהסלט, מוסיפים בצל סגול ועלי ארוגולה או תרד, סוגרים לכריך ומגישים מיד.

מקור
ambitious kitchen

תגובות

1
איך במשך יום יומיים?
מישהו
האבוקדו לא משחיר, אם משאירים אותו ככה?
לימון
שים לימון
לימון

אולי יעניין אותך גם:

עוד באוכל ומתכונים