מסך הביתחרדיםחדשותמענייןיהדותמוזיקהברנז´האוכל ומתכוניםMENדיגיטלבית וסטיילמאמעמשפחהמשפט בריאותכלכלה רכבתיירותדעותוידאוצרכנות
אוכל ומתכונים

שבת חורף

מתכון לעוף במרקחת תפוחים וקינמון

עוף במרקחת תפוחים וקינמון (צילום: www.blessthismessplease.com)

אם שבת של חורף הייתה מנה עיקרית, זה בדיוק מה שהיא הייתה: חלקי עוף עסיסיים, עטופים בתפוחים מתקתקים עם נגיעת קינמון שמעניקה לתבשיל ארומה מחממת וריח שובה (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו  |  י' בטבת תשעח   28.12.17  07:44

מרכיבים(6 מנות):

אופן ההכנה:

1. בסיר על אש בינונית, מבשלים את תפוחי העץ עם מקלות הקינמון והסוכר תוך ערבוב מתמיד במשך חצי שעה.

2. בתבנית, מסדרים את חלקי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, מפזרים מעל את הג'ינג'ר והדבש ומעל הכל יוצקים את מרקחת התפוחים.

3. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה. מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 40 דקות.

תגובות

1
המלצה
שלמה
הכנתי את הבשר לפי המעדכונת עשיתי עכשיו טומעיה זה ממש מעין עולם הבא ואני ממליץ בחום

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)

אולי יעניין אותך גם:

עוד באוכל ומתכונים