מסך הביתחרדיםחדשותמענייןיהדותמוזיקהברנז´האוכל ומתכוניםלמקרה שפספסתם‎MENדיגיטלבית וסטיילמשפחהמשפט בריאותכלכלה חנוך לנועררכבתיירותדעותוידאוצרכנות
אוכל ומתכונים

מתוק לשבת

מתכון לקינוח שוקולד ואגוזי פקאן פרווה ללא אפייה

נגיסי פאדג' שוקולד ואגוזי פקאן (צילום: www.tastemade.com)

ומרוב שזה טעים אף אחד לא יזכור שזה בריא. כן, קראתם נכון. לא רק שזה פרווה, המרכיבים טבעיים לגמרי. במילים אחרות, איך ליהנות מפאדג' שוקולד-אגוזים מפנק מינוס נקיפות המצפון. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבת)

כיכר אוכל  |  י' בטבת תשעח   28.12.17  08:41

Your browser doesn’t support HTML5 video

מרכיבים:

אופן ההכנה:

1. מרפדים בנייר אפייה תבנית מלבנית עם שוליים גבוהים.

2. במעבד מזון, טוחנים את התמרים, השמן, הקקאו, הקינמון, תמצית הווניל והמלח עד לקבלת עיסה.

3. מוסיפים את אגוזי הפקאן וממשיכים לטחון עד שהם קצוצים גס, אך לא מפוררים לגמרי.

4. מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה, ומשטחים את החלק העליון באופן שווה. מעבירים למקפיא למשך 15 דקות.

5. מוציאים מהמקפיא, חותכים לריבועים בגודל 5 ס"מ ושומרים בכלי אטום במקרר.

מקור
tastemade

תגובות

7
ממש טעים!!
אסתר
הכנתי את העוגיות עם שמן קנולה ופשוט יצא מעדן.

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
6
וואוו שוקולד מעלףףף
אבי גמליאל
עשיתי תשוקולד יצא פשוט מושלםםם..

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
5
ל 3
שרה
זה לא מלח זה סוכר
כתוב מלח ים!!
יאיר
4
שימו פחות תמרים ויותר קקאו
]fgt
3
אזהרה!
אחת שניסתה
ניסיתי את המתכון אולי זה כמות המלח או הקקאו (ששמתי כמובן לפי המתכון) אבל אחרי שטעמתי את זה הייתי צריכה כמה קוביות שוקולד להתאושש...
הצג את כל התגובות
2
מישהו ניסה?
נראה טוב
1
החלפה
משה
במה אפשר להחליף את השמן קוקוס?

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לא כדאי להחליף
חביתה בפיתה
שמן קוקוס הוא בריא מאוד, מתקשה כמו מרגרינה בטמפרטורה שמתחת ל-24 מעלות, ואמנם הוא קצת יקר אבל רבע כוס זה לא כל כך הרבה. שבת שלום ולבריאות.
בריא? לא בטוח!! שומן רווי ומוקשה!!!
יאיר

אולי יעניין אותך גם:

עוד באוכל ומתכונים