בפורים כולם חוגגים עם טונה סטארקיסט

סטארקיסט מציעה לכם אינספור אפשרויות למשלוח מנות מושקע, בכל טעם שתבחרו (מתכונים, מקודם)

לחמניות ממולאות בטונה, לימון ובתוספת זיתים (צילום: יח"צ)

גם בפורים הקרוב, כבכל שנה, לסטארקיסט יש פתרון נהדר וקל במיוחד לשדרוג משלוח המנות עם מוצרי הטונה המגוונים, המושלמים ליצירת סלטים עשירים, כריכים ייחודיים ותבשילים טעימים המבוססים על טונה.

סטארקיסט מציעה לכם אינספור אפשרויות למשלוח מנות מושקע, בכל טעם שתבחרו: בין אם אתם מחפשים רעיון למשלוח מנות מעוצב ומהודר לבוסית, משלוח פרקטי לשכנים ממול, משלוח רשמי ומכבד לדודים, או תבשיל מושקע ומוכן בהמון אהבה לסעודת החג אצל ההורים – אין ספק שכל משלוח מנות יקבל שדרוג משמעותי בצירוף סטארקיסט למשלוח.

והפעם – סטארקיסט מגישה מתכון למשלוח מנות בסגנון ארוחת בוקר מושקעת, טעימה ומזינה:

לחמניות ממולאות בטונה, לימון ובתוספת זיתים

מצרכים ל-15 יחידות:

למילוי:

  • 2 קופסאות טונה'סטארקיסט' בשמן, מסוננות
  • 1/2 לימון קטן סחוט
  • 2 כפות שמן
  • בצל גדול קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • עגבנייה חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/3 כוס זיתים ירוקים קצוצים
  • כף כוסברה קצוצה
  • >>ללחמניות:
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 25 גרם שמרים טריים או כף
  • שמרים יבשים
  • 1/4 כוס סוכר
  • כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • ביצה
  • 1/4 1-1 כוסות מים
  • לציפוי והברשה:
  • ביצה
  • שומשום

אופן ההכנה:

  • מכינים את הבצק: שמים בקערה את הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים.

  • מוסיפים את השמרים לתוך הקמח ומערבבים.

  • מוסיפים שמן, ביצה ומחצית מכמות המים ומתחילים ללוש לבצק.

  • לשים היטב במשך 10 דקות תוך כדי הוספת יתרת המים בהתאם לצורך עד שמתקבל בצק נעים ולא דביק.

  • משמנים קלות את הבצק ומניחים לתפיחה במשך כשעה עד להכפלת הנפח.

  • מכינים את המילוי: מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל ושום עד הזהבה, מוסיפים קוביות עגבנייה ומאדים עוד 3 דקות.

  • מוסיפים טונה, מיץ לימון, תבלינים וזיתים ומאדים כ 3- דקות תוך כדי ערבוב.

  • מסירים מהאש ומוסיפים כוסברה קצוצה. מצננים היטב.

  • מחלקים את הבצק ל 15- כדורים שווים, מרדדים כל כדור על משטח העבודה ומניחים במרכז כף גדושה של המלית.

  • סוגרים לגלילה ומניחים בתבניות קרטון או סיליקון מלבניות.

  • מתפיחים כ 20- דקות, מברישים בביצה וזורים שומשום.

  • אופים ב 180- מעלות כ 15- דקות.

  • מוציאים מהתנור, מוציאים את הלחמניות מהתבניות ומניחים על רשת לצינון.

סטארקיסט מאחלת לכל בית ישראל פורים שמח!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר