חיתוך של מקצוענים

הקצב הראשי של וולדאן בקורס קצבות בשר

בקמפוס הקולינרי בירושלים נערכה תצוגת כישורים של הקצב הראשי ברשת וולדאן, מר שמעון מאייר. זאת במסגרת שיעור מבוא לקורס קצבות שיפתח בשבוע הבא בקמפוס (אוכל)

(צילום: באדיבות המצלם)

בקמפוס הקולינרי בירושלים נערך השבוע מפגש מקצועי סביב הנושא של קצבות וחיתוך בשר.

כידוע אחד מסודות הקולינריה הגדולים הוא אופן חיתוך נכון של נתחי בשר בקר.

לנו הצרכנים זה נראה פשוט, כל חתיכה מגיעה באריזה הנושאת את שמה ומספרה של חתיכת הבשר, אך אנו לא מודעים כמה עמל ומחשבה הושקעו בצורת החיתוך כדי שכל נתח יגיע לעקרת הבית כשהוא מדוייק ומוכן לבישול.

יצויין כי הקצביות האיכותיות מקבלות את נתחי הבקר שלמים ומבצעים את הפירוק המקצועי תחת השגחה ומתוך מקצעויות רבה.

כזו היא קצביית וולדאן.

את קצבית וולדאן כל אחד מכיר, אין צורך לעשות לכם עימה היכרות.

קצביית 'וולדאן' הוקמה בשנת 2015 בהר חוצבים בירושלים ועד מהרה הפכה למותג הבשרים המוביל במגזר החרדי, בזכות הבשורה הייחודית – בשר טרי משובח מעגלים ובקר שגדלו במרעה ישראלי בתנאים אופטימאליים, שנשחטו כהלכה תחת פיקוח מחמיר.

ב'וולדאן' כל הבשר מגיע טרי מידי יום לקצביות מאיכות גבוהה במיוחד: מבחר גדול של בשרים משובחים ביותר, נתחי אנטריקוט, נתח הקצבים, שקדים של עגל, קבבים במגוון טעמים וסגנונות, סטייקים למיניהם, בשר טלה, בשר עגל, עופות, בשרים מיושנים, התמחות בהכנת נקניקים מסוגים שונים, נתחי בשר לבישול וצלייה, בשר טחון ועוד.

והכל נעשה על ידי אנשי מקצוע מהשורה הראשונה.

שמעון מאייר משמש כקצב הראשי של חברת וול דאן ובשיתוף פעולה יוצא דופן הוא נקרא ללמד בקמפוס הקולנירי בגבעת שאול בירושלים את כל סודות החיתוך המקצועי של בשר הבקר.

במפגש המקדים דיברו על חשיבות הבשר, על גידול וחיתוך בשיטת וול דאן ולאחר מכן תיבלו ובישלו את הבשר עם השף מאיר בראל.

מטרת העל של האחים שמעון ודודו אסרף, בעלי המותג, שיעשו הכול על מנת להנגיש בשר ועופות טריים ואיכותיים לכל בית בישראל בכשרות המהודרת ביותר שיש.

"ברור שתמיד יש לאן לשאוף. האתגר העיקרי שלנו הוא לעשות מהפכה בחשיבה של הלקוחות. כשיבינו שבמותג וול-דאן ההידור בכשרות לא בא על חשבון האיכות והאיכות לא באה על חשבון המחיר, יוכלו גם אברכים ומשפחות של בני-תורה - שהנטייה אצלם היא לחסוך בהוצאות - ליהנות מבשר איכותי מבלי להתפשר על רמת הכשרות".

מחכים לכם באתר הבית – שם תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל מוצרי וול דאן בשירות משלוחים עד הבית: לחץ כאן

להשיג בכל סניפי קצביות רשת וול-דאן בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים: חי טייב 15 הר-נוף: 02-6511841

המרפא 1 הר חוצבים: 02-5363335

אהליאב 21 רוממה 02-5313335

רעננה: האחוזה 94: 09-8865833

בית שמש: ישעיהו הנביא 4: 02-5313350

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

צפת: דרך השוקולד מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר: 046551155.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר