טעים חגיגי וקליל
טעים חגיגי וקליל (צילום: רמי לוי)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 ק"ג פילה סלמון מפולט טרי
  • 1 כוס פיסטוקים גרוסים דק
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 7 פרוסות לימון
  • 1/2 כוס שקדים גרוסים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • 5 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות חרדל חלק רמי לוי
  • מיץ מחצי לימון
  • לרוטב:
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 4 כפות מיונז
  • 1 כף דבש
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה:

אאא

צפו באופן ההכנה:

 כך תכינו סלמון בתנור בקלי קלות (צילום: רמי לוי)

1. מניחים את נתח הדג בתבנית מרופדת נייר אפייה.

2. מערבבים יחד את רכיבי ציפוי מלבד הפיצוחים והפטרוזיליה ומברישים את הדג.

3. מערבבים את השקדים, הפטרוזיליה והפיסטוקים, מפזרים על הדג, מהדקים קלות ומסדרים פרוסות לימון מעל.

4 .אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות.

5. מערבבים היטב את רכיבי הרוטב ומגישים לצד הדג.

 

לרכישת מוצרי המתכון: >> לחצו כאן <<