קציצת סרה - קציצת בשר לחמין
קציצת סרה - קציצת בשר לחמין (צילום: אוראל בראל)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 500 גרם בשר טחון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמן
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 1/2 כוס פיסטוקים טחונים
  • 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1 כף קמח מצה / פירורי לחם - ליציבות (לא חובה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף סוכר חום
  • 1/2 כפית בהרט
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

אאא

למרוקאים יש תוספת מיוחדת לחמין: קציצת סרה ריחנית, ארומטית, נימוחה וטעימה. נכין אותה מבשר טחון משובח של 'וול דאן' עם שקדים, פיסטוקים ואגוזים טחונים בתיבול פיקנטי-מתקתק.

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, תיבלתי את התבשיל בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

  (צילום: אוראל בראל, וול דאן | מוזיקה: אחיה אשר כהן אלורו)

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים לעיסה אחידה.

2. מניחים את העיסה על נייר אפייה ומעצבים אותה לנקניק מאורך, כשהוא עטוף באופן מהודק בנייר האפייה.

3. מכניסים את הרול המגולגל לשקית צלייה וקושרים אותה.

4. מניחים את הקציצה בסיר החמין ונותנים לה להתבשל בפנים יחד עם החמין.

לחצו כאן למתכון לחמין

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!