שילוב מנצח:

ארוחת פתיחה: טרטר בקר עם קרקר קראנץ'

רוצים ארוחה טעימה, מזינה ומקלה להכנה? טרטר בקר עם עשבי תיבול, חלמון ביצה וקרקר פיצוחים מתאים לכם בול • צפו בסרטון הדרכה ותהנו מארוחה מושלמת (אוכל, מתכונים)

טרטר בקר מושלם (צילום: יח"צ)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • מצרכים לקרקר הפיצוחים:
  • תרסיס שמן
  • 1 כוס זרעי פשתן
  • 1/2 כוס צ'יה
  • 1 כוס פקאן קצוץ
  • 1 כוס גרעיני חמנייה
  • 5 כפות שומשום
  • 200 גרם קמח שקדים
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 1/2 כף שום גבישי
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כף זעתר
  • מים עד לכיסוי

אופן ההכנה:

בקערה עמוקה מניחים את כל מרכיבי הקרקר, מכסים במים עד שהמרכיבים מכוסים ומשאירים בצד עד לספיגת כל הנוזלים

משמנים 2 ניירות אפייה ומניחים ביניהם את התערובת, מרדדים לקרקר דק

מעבירים את הניירות לתבנית אפייה רחבה ומסירים בזהירות את הנייר העליון

אופים ב- 160 מעלות 35-40 דקות עד שהקרקר יבש, מצננים ושוברים לחתיכות מגישים לצד הטרטר.

מצרכים לטרטר הבקר:

300 גרם בשר סינתה טרי קצוץ דק.

2 כפות שמן שומשום

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/4 כפית מלח

1 כפית חרדל חלק

1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק

1 כפית טבסקו

5 זיתי קלמטה קצוצים

1 כפית סילאן

להגשה: חלמון ביצה טרייה

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את מרכיבי טרטר הבקר

מסדרים במרכז צלחת הגשה

מניחים מעל חלמון ומגישים לצד קרקרים

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר