אאא

מצרכים:

  • 2 כפות מיץ אננס מהשימורים של טעמן
  • 2 כפות רוטב ברביקיו 
  • כפית מלח 
  • 2 פרוסות אננס של טעמן 
  • 250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בעובי האננס
  • צ׳ילי גרוס

 הוראות הכנה:

  • בקערית מערבבים מיץ אננס, ברביקיו ומלח.
  • חותכים את פרוסות האננס לרבעים ומעבירים לקערה יחד עם קוביות העוף.
  • שופכים הרוטב פנימה ומערבבים היטב.
  • משפדים את האננס והעוף.

במחבת פסים או בגריל/מנגל מניחים את השיפודים על אש גבוהה עד לצריבה והתקרמלות הסוכרים.

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים צ׳ילי גרוס לפי הכמות שאתם אוהבים ומוכן.

למגוון מוצרי טעמן לפסח - כנסו >>