לוליפופ בשר - שיפודי בקר ושומן כבש
לוליפופ בשר - שיפודי בקר ושומן כבש (צילום: אוראל בראל)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 ק"ג נתח אסאדו ללא עצם / נתח אנטריקוט / נתח פילה בקר מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 500 גרם שומן כבש מסוג "ליה" מרשת קצביות 'וול דאן'
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

אאא

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

  (צילום ועריכה: אוראל בראל)
 

1. מבקשים מהקצב לפרוס את הנתח כך שיתאים ללוליפופס.

2. פורשים את נתח הבשר על משטח עבודה נקי. מניחים במרכזו את שומן הכבש, מכסים בנייר אפייה ומשטחים בעזרת פטיש שניצלים.

3. מתבלים במלח גס ופלפל שחור.

4. מחלקים את מלבן הבשר ל-3 חלקים ומגלגלים כל אחד מהם לרול מהודק.

5. מצמידים את שלושת הרולים זה לזה, נועצים בהם 5 שיפודים ואז חותכים בין השיפודים.

6. צורבים את השיפודים על מנגל / גריל חשמלי / פלנצ'ה לוהטים במשך 3 מכל צד, עד שהשומן מקבל צריבה יפה והבשר משחים.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

 

 (צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

 

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!