ממכר

ממציאים את החלה מחדש: חלה ממולאת מטבוחה ובשר

המתכון הזה מתאים לאין ספור סיטואציות ואירועים. מארוחת צהריים קלילה בימי שישי הארוכים ועד לארוח אירוח מפנקת - רבת משתתפים • חלה כזו, לא תפסיקו להכין (מתכונים)

(צילום: רמי לוי)

30 דק | בשרי | קל

מצרכים:

קילו קמח לבן מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
2.5 כוסות מים פושרים
1 ביצה
1/2 כוס שמן זית
כף מלח

לציפוי:

1 ביצה טרופה
שומשום

למלית :

1 קילו בשר טחון רמי לוי
1 בצל קטן קצוץ
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 חבילה מטבוחה רמי לוי
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי החלה ולשים לבצק אחיד כ- 7 דקות
2. מתפיחים בקערה מכוסה כשעה
3. במחבת מניחים שמן ובצל קצוץ, מטגנים 3 דקות ומוסיפים בשר טחון, מלח ופלפל מטגנים תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.
4. מוסיפים למחבת מחוץ לאש קופסת מטבוחה של רמי לוי ומערבבים, מצננים היטב.
5. מחלקים את הבצק לשני חלקים, מחלקים חלק אחד מחלקים לשלושה חלקים וכל חלק מרדדים לעלה אליפטי.
6. מניחים מלית לאורכו של העלה ומגלגלים לרצועה אטומה, קולעים בזהירות חלה לא מהודקת משלוש רצועות ומניחים על תבנית אפייה.
7. חוזרים על הפעולה עם חלקו השני של הבצק.
8. מברישים את החלות בביצה ושומשום ומניחים להתפחה של 20 דקות
9. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד הזהבה

לרכישת מוצרי המתכון הקליקו כאן>>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר