קלה וטעימה

מושלמת: עוגת ביסקוויטים וכדורי שוקולד מ-ט-ר-י-פ-ה

יש עוגות שמכינים לאירועים מיוחדים. יש עוגות שמכינים רק בשבתות וימים טובים ויש עוגות שמכינים סתם, רק כי זה קל להכנה וטעים בטירוף • הנה עוגה כזו (אוכל)

עוגת ביסקוויטים וכדורי שוקולד של רמי לוי (צילום: רמי לוי)

מצרכים

  • לכדורי שוקולד:

    • 1תערובת להכנת עוגת שוקולד

    • ½ כוס ממרח שוקולד

    • 3-4ביסקוויטים מפוררים גס (אפשר עם הידיים)

    • 1 כוס קוקוס טחון

  • לעוגת ביסקוויטים:

    • 2 חבילות שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)

    • 1 כוס חלב

    • 2 כפות סוכר

    • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

    • 1 גביע גבינת שמנת

    • 1 חבילה ביסקוויטים

    • מעט חלב לטבילת הביסקוויטים

  • לטבלת המרות לחצו כאן >

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת ביסקוויטים וכדורי שוקולד?

1 לכדורי השוקולד: מכינים עוגה מהתערובת המוכנה לפי ההוראות שעל האריזה. ואופים ומצננים.

2מפוררים בערך חצי מכמות עוגת השוקולד המוכנה, שמים בקערה, מוסיפים חצי כוס ממרח שוקולד ואת הביסקוויטים המפוררים גס (הם יוסיפו מרקם כיפי). מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה. התערובת צריכה להיות לחה ונוחה להכנה של כדורי שוקולד. אם צריך, מוסיפים עוד ממרח שוקולד או מפוררים עוד מהעוגה לפי הצורך.

3מגלגלים כדורים משליש מתערובת כדורי השוקולד, מצפים בקוקוס ומניחים בצד. את שני שליש הנותרים שומרים להרכבת עוגת הביסקוויטים.

4מכינים קרם לעוגה: מקציפים במיקסר את השמנת, הסוכר, החלב, גבינת שמנת והפודינג עד לקבלת קרם יציב.

5 מרכיבים את עוגת הביסקוויטים: טובלים ביסקוויטים בחלב ומניחים בשכבה אחת בתחתית של תבנית. מורחים מעל מחצית מקרם הגבינה.

6מפזרים מעל קרם הגבינה שכבה נדיבה מתערובת כדורי השוקולד שנשארה בקערה (ראה סרטון). מניחים מעל את המחצית השניה של קרם הגבינה ומחליקים יפה עם מרית או פלטה. מסדרים מעל את כדורי השוקולד המוכנים שגלגלנו בקוקוס.

7מעבירים למקרר ל-6-8 שעות התייצבות לפני שמגישים.

טיפ: מחומרי הגלם שנשארו (עוגת השוקולד, ממרח השוקולד והביסקוויטים) ניתן להכין עוד תערובת לכדורי שוקולד, לגלגל כדורים ולזלול

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר