מה אוכלים בתשעת הימים?

מתכון לשווארמה דגים בטורטיה עם טחינה עמבה - וול דאן

גרסה קלילה ומרעננת לשווארמה עם פילה דג לבן איכותי של 'וול דאן' קצוץ ומתובל היטב, מגולגל בטורטיה ומוגש עם טחינה עמבה מעולה. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

שווארמה דגים בטורטיה עם טחינה עמבה (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 פילטים של דג לבן - השתמשתי ב-2 מושט ו-2 בקלה 'וול דאן'
  • 1 בצל סגול, קצוץ
  • 3-4 שינים שום, קצוצות
  • 1/2 פלפל חריף, פרוס
  • חופן כוסברה קצוצה
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף תבלין שווארמה 'וול דאן'
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן + 1 כף שמן זית
  • 4 טורטיות גדולות
לטחינה-עמבה:
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 1 כף עמבה
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/2 כוס מים קרים (תלוי כמה סמיך אוהבים את הטחינה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. מניחים את הדגים במלח במשך 15 דקות כדי להיפטר משאריות ריח הים לאחר מכן שוטפים היטב וקוצצים את הדגים לקערה. מוסיפים כף שמן זית, מלח, פלפל שחור ותבלין לשווארמה ומערבבים היטב. מומלץ לכסות את הקערה ולהעביר את הדגים למקרר לנוח במשך שעה, לספיגת טעמים טובה.

2. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל להשחמה. מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים 30 שניות נוספות.

3. מוסיפים את קוביות הדג, מקפיצים במשך 5-7 דקות, מסירים מהאש סוחטים מעל חצי לימון, מפזרים מעל את הכוסברה ומערבבים קלות.

4. ממלאים את הטורטיות בתערובת, מגלגלים, עוטפים בנייר סנדוויצ'ים לסוכריה וחוצים באמצע.

5. מערבבים במרץ את רכיבי הטחינה-עמבה עד לקבלת מרקם אחיד.

מגישים את הטורטיות מיד, לצד הטחינה-עמבה וסלסת עגבניות מגורדות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר