לכבוד שבת

מתכון לסלט כבד מושלם של וול דאן - כמו במסעדה

אוראל בראל ילמד אתכם איך להכין לשבת סלט כבד קרמי ונימוח בטעם עשיר שמתחנן לחלה טובה וטריה. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבת, אוכל)

סט כבד חגיגי (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 600 גרם כבד צלוי מרשת קצביות "וול דאן"
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 ביצים קשות
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כף מיונז
  • 50 גרם פרוסות שקדים קלויות קלות במחבת יבשה / בתנור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. צולים היטב את הכבדים עד להשחמה טובה.

2. מצננים מעט את הכבדים, מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצים הקשות, המייפל והמיונז, מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים למחית קרמית עם מוט בלנדר או במעבד מזון.

3. מפזרים מעל פרוסות שקדים קלויות קלות, מזלפים מייפל ומגישים.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר