חדש ברוזה: סעודת פורים במסעדה למזמינים מראשכשאתם עסוקים בתחפושות לילדים, במשלוחי המנות לחברים, המשפחה והמחנכים של הילדים, במסעדת רוזה הירושלמית בעמק רפאים, חושבים על סעודת הפורים שלכם. קונספט חדשני, יהפוך את סעודת הפורים שלכם לחגיגה אמיתית של טעמים ושמחה, בלי לטרוח ולהפוך את המטבח, רק לחגוג מכל הלב (אוכל, שיווקי)
ריקוטה: תפריט דגים מפתיע בניחוח איטלקי למהדריןשבת מברכים חודש אדר, מכניסה את כולנו לאווירת "משנכנס אדר מרבים בשמחה". מזלו של חודש אדר הוא דגים, ובמטבח של ריקוטה, המסעדה האיטלקית-חלבית הטעימה למהדרין בירושלים, חוגגים עם תפריט דגים מגוון ובשלל טעמים, תוספות מפנקות ומנות מפתיעות (אוכל, שיווקי)
הזוכה בתחרות חמינתח: כך תכינו חמין משובח לשבתשלושה שבועות, עשרות אלפי מתכונים ואחת שניצחה עם מתכון חמין עסיסי ומשובח. הזוכה פריידי מרמורשטיין עם המתכון המלא וגם כמה טיפים מנצחים מהצו'נטיה של קרויזר שיהפכו את החמין השבתי שלכם למעדן אמתי (אוכל, שיווקי)
"זריזים מקדימים"הוכשרו כל קווי הייצור במפעל קוקה-קולה לפסחכמדי שנה – יותר מחודשיים לפני החג הוכשרו כל קווי הייצור במפעל קוקה-קולה בבני ברק לפסח תשע"ח במטרה לספק גם השנה משקאות בהכשר מהודר לפסח לישראל ולקהילות היהודיות ברחבי העולם (אוכל, שיווקי)
המדריך לזוכה: כך תכתבו מתכון שינצח בתחרותאלפי מתכונים בשבוע וזוכה שני בתחרות חמינתח: מיכאל סעדה ממעלה אדומים. השף יענקלה הכהן, משופטי 'חמינתח', מנמק את הסיבות לבחירת המתכונים ומעניק כמה טיפים שיעזרו לכם לכתוב את המתכון שיזכה בשבוע האחרון לתחרות (אוכל, שיווקי)
הסודות של רוזה מתבשלים בסולתםאת התפריט המעולה של מסעדת רוזה הירושלמית, בוודאי כבר יצא לכם להכיר. השף והבעלים של המסעדה, עידן זינו, הסכים לשתף אותנו בכמה מתכונים מתוך התפריט. אבל הסוד הגדולים של המתכונים שלו, זה הכלים. כן, כלי הבישול האיכותיים של סולתם נותנים טעם אחר למטעמים (אוכל, שיווקי)
התחרות הגדולהכולם משבחים את הבישולים שלך? הגיע הזמן שתרוויחיסולתם, ענקית הסירים וכלי הבישול המתמחה בכל מה שצריך להכנת המתכון המנצח, יוצאת בתחרות של בישולים: האם את השפית הבאה של סולתם? כדאי לעקוב (אוכל, שיווקי)
מאות כבר השתתפו באתגר הברכות הגדול של פריגתבפריגת, מותג משקאות הפרי המוביל בישראל, שמחים לציין את ההיענות לאתגר הברכות הגדול והייחודי. במסגרת הפעילות משתתפים בטריוויה טלפונית על הלכות ברכות ויכולים לזכות במגש פירות מיוחד לט"ו בשבט (אוכל, שיווקי)
נסו בעצמכםתחרות חמינתח: זוכה ראשון במתכון המנצחלאחר סיום השבוע הראשון ולאחר שעשרות אלפי אנשים כבר הקליקו לתחרות וניסו את כוחם עם מתכון החמין שלהם, צוות השופטים - השפית מירי זורגר, תהילה קרויזר מ"המסעדה", מוטי פלמן מ"כל הקפואים" והשף יענקלה הכהן - בחרו את המתכון המנצח לשלב הראשון: פריידי מרמורשטיין מבני ברק (אוכל, שיווקי)
בונז'ור מובילה מהפיכה באפייה הביתיתיצרנית המאפים "בונז'ור", המתמחה בייצור מאפי שמרים איכותיים, יוצאת במהלך פורץ דרך ומשיקה קטגוריה חדשה - מוצרי בצק שמרים לאפייה בבית. הסדרה תושק תחת השם "בונז'ור ולתנור". כל המוצרים בכשרות פרווה, בד"צ העדה החרדית (אוכל, שיווקי)
מר מתוקהישראלים מעדיפים שוקולד מריר על פני מתוקבריאות? יש מצב, אבל מה שבטוח זה ששוק השוקולד המקומי חווה זינוק משמעותי בשנה האחרונה, ומי שהכי מפתיע זה השוקולד המריר ששולט באופן כמעט מובהק על השוק המר מתוק הזה (בארץ)
החורף כבר כאן: מתכון למרק עדשים אדומותמתכון למרק חורפי, משביע ומענג של עידן ממסעדת רוזה הירושלמית שהצטרפה לשמחתנו לשורת מסעדות מהדרין. מתכון שיחמם לכם את הלב והכי חשוב:
קל ומהיר להכנה (אוכל, שיווקי)
כך משפיעים מיתוסים על כמות הברזל של ילדינולתזונה, בעיקר בשנים הראשונות, השפעה מכרעת על בניית הגוף, תפקודו, ועל בריאותו בהמשך. סקר שנערך מטעם 'מועצת הבקר' בקרב 302 אימהות לפעוטות בני 6-24 חודשים, הוכיח כי מיתוסים שגויים ואף מעוותים, בקשר לבקר, עדיין מרחפים בתפיסה הציבורית ומשפיעים שלא לחיוב על צריכת הבקר (אוכל, שיווקי)
אסם במבצע "הפתעה במטבח"רוכשים ממגוון מוצרי הבישול והאפייה של אסם, מתקשרים לטלאול ויכולים לזכות בחבילת מוצרים שיהפכו את המטבח שלכם למושלם. במהלך ימי המבצע יזכו המשתתפים בחבילה הכוללת מקרר, תנור, כיריים, מיקרוגל ומיקסר (אוכל, שיווקי)
נפילת סוכרמומחים מזהירים: עד 2050 השוקולד יעלםשוקלד זה לא עוד ממתק, שוקולד הוא מנחם, מרגיע, והופך את החיים למתוקים יותר. אם אתם גם כן אוהבים אותו כדאי שתתחילו לצבור כמויות ממנו, בגלל אזהרת המומחים (אוכל)
עושים עסק: אנטריקוט מפנקת אתכם בצהרייםבאמצע יום עמוס, כשרוצים לנצל את הזמן ולשלב ארוחה טובה עם פגישה עסקית או חברית – מסעדת הבשרים הירושלמית הוותיקה 'אנטריקוט' בהר חוצבים, היא המקום שלכם (אוכל, שיווקי)