שערי מט"ח:4.20  $3.63  

באנו לעזור

פרנץ' טוסט עם אפרסקים צרוביםבאנו לעזור4 דרכים טעימות לנצל שאריות אוכל משבתאיכשהו החלה לא התחסלה בשבת? נתקעתם עם שאריות דג או עוף? הנה 4 דרכים מעולות לנצל אותן (מתכונים, אוכל)
אבטיחים ומלונים? ותרו על המקררבאנו לעזורמפתיע: 9 דברים שאסור לשמור במקררניסיתם פעם למרוח חמאה קרה על פרוסת לחם? לא כיף במיוחד, בעיקר אם אתם רוצים לאכול אותה כאן ועכשיו (אוכל)
ארוחות צהריים-ערב קיציות לעצלניםמה אוכלים היום?19 ארוחות קיציות ולא משעממות לעצלניםהשעה 6 וחצי, השמש עדיין במרום, אך הדבר האחרון שאתם רוצים זה לבלות את השעות הבאות מול התנור, לא? (מתכונים)
להיכנס לחג רגוע יותרבאנו לעזורבלי לחץ: מה אפשר להתחיל להכין מהיום לחג?השפית מורן פינטו עושה לכם סדר: מה אפשר להתחיל להכין מהיום ולשגר למקפיא ומה לשמור לרגע האחרון (מדריך)
אוכל ירושלמייום ירושליםדרגו: מהו המאכל הירושלמי הטוב ביותר?בייגלה או קוגל? חוביזה או סוכריית תרנגול? לירושלים יש שפה קולינרית משלה והיא עסיסית ומלאה בנוסטלגיה מתוקה, אבל מה המאכל שלא משנה, תמיד תהיו מוכנים לאכול כאן ועכשיו?
אבוקדו. כך יודעים שהוא בשלבאנו לעזורמסתבר שאנחנו לוחצים על האבוקדו במקום הלא נכוןאו: איך באמת צריך לבדוק אם האבוקדו בשל מספיק כדי להתחיל לעבוד איתו. מדריך משנה-חיים (באנו לעזור, אוכל)
שמן זית. יש תאריך תפוגה?באנו לעזורשאלה מהירה: האם שמן זית יכול להתקלקל?אם אתם כמונו ושמן זית מבקר אצלכם בכל מנה, בטח תהיתם לא פעם: האם זה בסדר לשמור בארון בקבוק במשך, נניח, שנתיים?
מתכונים לפסחפסח תשע"ח - 2018מהעיקרית ועד לקינוח: כל המתכונים לפסחמה עושים עם תפוחי אדמה, איך מכינים מיונז ביתי ועם מה משדכים את הסלק? - מגוון רחב של מתכונים כשרים וטעימים לליל הסדר, החג השני וכל ימי חול המועד (פסח עם כיכר אוכל)
בטח הכנתי את זה בעצמיבאנו לעזורכך תשימו סוף ל"עוגות החנק" מהתערובות הקנויותרציתם לפנק בעוגה "תוצרת בית" אך איכשהו היא יצאה עוגת חנק קלאסית עם סימנים מובהקים לתערובת קנויה? לא עוד
לא משנה מה, אל תשפכו אותו לכיורבאנו לעזוראז מה עושים עם שמן טיגון בתום השימוש?עמדתם לטגן שניצלים אליפות ועכשיו יש לכם סיר מלא בשמן טיגון. כלל ראשון: לא משנה מה, אל תשפכו אותו לכיור (אוכל)
שקשוקה פיקנטית עם שדרוגים עשיריםבאנו לעזורמוכנים לחורף: 10 מנות מחממות ומנחמותכי חורף אמיתי מגיע, עם גשם והכל. אז אנחנו נכנסים למטבח ומכינים את עשר המנות הנהדרות האלה (אוכל)
דייסת שיבולת שועל עם תוספותבאנו לעזורלגזור ולשמור: 5 מתכונים לסתיו - שהם לא מרקדייסת שיבולת שועל עם תוספות, גראטן ירקות שורש מוקרם, קדרת כרובית וחומוס טעימה, תבשיל עוף מחמם וסיידר מפנק
גבינה כחולה עם עובשמתי אומרים איכס על אוכל ומתי פשוט מתענגים עליו?אם נפתח את המקרר ובפינה תצוץ לה עגבניה שסובלת מקצת עובש בצדדים בתוך מספר רגעים היא תמצא את עצמה בפח האשפה, אז למה לעובש בגבינות היחס שונה?
טוב, זה רק נראה מסובךבאנו לעזורלא תאמינו כמה קל להכין את העוגות האלהעם טריק אחד גאוני במיוחד שיגרום לכם לתהות איך לא חשבתם על זה קודם. צפו בסרטון המהפנט (באנו לעזור, אוכל)
זודלס קר. פסטה בריאה יותרבאנו לעזורובכן, אין צורך בספירלייזר כדי להפוך ירקות לפסטהגם אתם רוצים "פסטה" מירקות, עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים? יש לנו חדשות טובות בשבילכם (אוכל)
פבלובה עם קצפת ופירותבאנו לעזור4 קינוחים שאפשר להכין עם שאריות חלבוניםאם הכנתם לאחרונה מיונז, גלידה או מוס שוקולד בבית, ייתכן שנותרתם עם חלבונים מיותרים. כך תנצלו אותם לקינוחים נהדרים (מתכונים, אוכל)
תפריט מנצח לצום קללפני ואחריהתפריט שיעזור לכם לעבור את הצום בקלותמה אוכלים לפני ואחרי הצום, במקרה ומשיח יתעכב חלילה? הנה תפריט מנצח מהסעודה המפסקת, דרך הטעימה הראשונה בצאת הצום ועד לארוחה שאחרי (מתכונים, אוכל)
מים וסבון לא באמת מנקים את שאריות הבשרבאנו לעזורשוטפים את קרש החיתוך בסבון כלים? זו סכנהמדוע אסור לשטוף את קרש החיתוך בסבון כלים רגיל ומהי הדרך הבטוחה באמת? באנו לעזור (מדריך, אוכל)
ביצת עין כמו בבית קפהבאנו לעזורצפו: איך להפוך ביצת עין כמו מקצועניםולהוסיף לה קרום עדין שירגיש כאילו יצאתם לבראנץ' מפנק בבית קפה - רק תוסיפו ירקות חתוכים היטב, גבינות טובות ולחמניית בריוש רכה (מתכונים, אוכל)
מי מפחד מקוצים של אננס?באנו לעזוראחת ולתמיד: איך חותכים נכון אננס? צפוועוד 8 דרכים נכונות לחתוך פירות וירקח מאתגרים. מדריך וידאו חובה לחובבי מטבח מתחילים ומתקדמים. באנו לעזור (מדריך, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים