שערי מט"ח:4.20  $3.63  

באנו לעזור

השיטה הכי טובה לאחסון ביצים קשותהשיטה הכי טובה לאחסון ביצים קשותתמיד טוב שיש כמה ביצים קשות במקרר, אך אף אחד מאיתנו לא רוצה לאכול ביצה מקולקלת. קראו את המדריך שלנו לאחסון ביצים קשות ולעולם לא יהרסו לכם התכניות שבניתם לארוחת הצהריים (אוכל)
כך תחממו שאריות פסטה שיקבלו מרקם נכוןכך תחממו שאריות פסטה שיקבלו מרקם נכוןאחד היתרונות שיש למנות פסטה: אפשר להכין אותן מחבילה גדולה ולצרוך במשך כמה ימים. אך לפני שאתם מבשלים חמש חפיסות פטוצ'יני, וודאו שאתם יודעים מהי הדרך הנכונה לחממן ביום שלמחרת (אוכל, באנו לעזור)
איך תשמרו על לחם טרי? אחסנו במיקרוגלאיך תשמרו על לחם טרי? אחסנו במיקרוגלעם כל כמויות הלחם שאנו מכינים וצורכים בימים אלו, לא באמת ידענו איך גורמים להן להחזיק זמן רב ככל האפשר. מסתבר שהדרך לעשות זאת היא לאחסן אותן במיקרוגל והנה ההסבר (אוכל)
טובים כמו המקור: 5 תחליפים לאבקת אפייהטובים כמו המקור: 5 תחליפים לאבקת אפייהאם הבנתם שאין לכם אבקת אפייה כאשר ידכם כבר טמונה עמוק בתוך בצק עוגיות, אל תיבהלו. יש המון תחליפים לאבקת אפייה שיכולים לייצר קינוח מעולה וכנראה שכבר יש לכם כמה מהם במזווה (אוכל)
השיטה להוצאת עוגה שלמה מתבניתהשיטה להוצאת עוגה שלמה מתבניתאתם מנסים לחלץ עוגה אפויה טריה מתוך תבנית. היא תקועה, היא חרוכה והייתם אמור להגיש אותה לאורחים לפני כמה דקות. לפני שאתם נבהלים ובסוף מפוררים אתה לחתיכות, קחו נשימה עמוקה (אוכל)
סוכר גבישי: הטאץ' שהמאפים שלכם צריכיםסוכר גבישי: הטאץ' שהמאפים שלכם צריכיםהאפייה של כל אחד מאיתנו יכולה להשתפר עם סוכר גבישי. מחפשים קיצור דרך להעניק לקינוחים שלכם ווייב מקצועי? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על המוצר המדהים הזה + טיפים להכנתו בבית (אוכל)
מאחסנים חמאה במקרר? יתכן שאתם טועיםבאנו לעזורמאחסנים חמאה במקרר? יתכן שאתם טועיםמאחסנים חמאה במקרר (ונאבקים בה בכל מריחה על הטוסט בארוחת בוקר)? או שומרים אותה על השיש, מוכנה ומזומנה לכל שימוש? אם אתם הטיפוסים מהסוג הראשון (וגם אם לא), כדאי שתקראו (אוכל)
למה הבצק לא תופח?באנו לעזורהבצק לא תופח? הנה 4 סיבות מדוע זה קורהלמה הבצק לא תופח זו אחת השאלות הנפוצות ביותר בתהליך האפייה - ואלה ארבע הסיבות המרכזיות מדוע זה קורה
9 מתכונים טעימים עם שום לחיזוק מערכת החיסוןנלחמים בקורונה9 מתכונים טעימים עם שום לחיזוק מערכת החיסוןבימים של לחץ וחרדה כללית, חשוב לשמור על מערכת חיסון יציבה וחזקה כדי שנעבור את התקופה הזו בקלות ובבריאות
כך תדעו אם היין ששוכב במקרר עדיין טובכך תדעו אם היין ששוכב במקרר עדיין טובבליל שבת מזגתם לעצמכם כוס יין והחלטתם לשמור את שארית הבקבוק לפורים וכעת, אתם תוהים אם ניתן עדיין ליהנות ממנו והאם בכלל יין יכול להתקלקל. הנה כמה סימנים שיעזרו לכם להחליט (אוכל)
לאחסן תפוחים נכוןבאנו לעזור4 טיפים של מקצוענים לאחסון תפוחים לאורך זמןהצטיידתם בתפוחים? הגיע הזמן שתדעו איך לאחסן אותם נכון ולא תאלצו להיפרד ממחצית הכמות שקניתם בטרם עת   
3 מקרים שבהם אתם לא צריכים לקלף גזר3 מקרים שבהם אתם לא צריכים לקלף גזרמבזק חדשות: אתם לא צריכים לקלף גזרים - כל עוד אתם נותנים להם קרצוף הגון עם מים וסבון טרם האכילה. אתם יכולים לעשות זאת, אך דעו שזו מטלה מיותרת במיוחד בשלושת המצבים הבאים (אוכל, באנו לעזור)
תזונאית: המקרה היחיד שאורז לבן הוא בריאתזונאית: המקרה היחיד שאורז לבן הוא בריאאם אתם צרכנים של מזון בריא ומקפידים על כל גרגר שנכנס לפיכם, מן הסתם אתם בוחרים באורז מלא על פני לבן (או מוותרים על אורז לחלוטין). אך תזונאית מספרת מתי זה כן בסדר לאכול אורז לבן (אוכל)
כך תחממו מחדש צ'יפס שיהיה סופר קריספיבאנו לעזורכך תחממו מחדש צ'יפס שיהיה סופר קריספיללא כל ספק, צ'יפס הוא המאכל האהוב עלינו ושובר לנו דיאטות באורח קבע. הוא פשוט מענג, לא משנה איך מכינים אותו... אבל רק טרי טרי. מסתבר שלא בהכרח, אם יודעים איך לחמם אותו כיאות (באנו לעזור, אוכל)
השניצל מאתמול יכול להיות טעים אם תעשו כךהשניצל מאתמול יכול להיות טעים אם תעשו כךאין תחליף לשניצלים שבדיוק יצאו מהמחבת. אבל לאחר ששהו יום או יומיים במקרר, טעמם הוא, איך לומר, פשוט לא זה. אממה, מסתבר שעם חימום נכון, הם יכולים להיות ערבים לחך (אוכל, באנו לעזור)
מהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניותבאנו לעזורמהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניותאם פשוט תכניסו שיני שום מופרדות לצנצנת זכוכית, תסגרו אותה היטב עם מכסה ותנערו חזק ככל האפשר, במשך חצי דקה, תקבלו שיניים קלופות ונקיות שמוכנות לבישול מיידי (אוכל, באנו לעזור)
לא רק בחנוכה: טיפים להכנת לאטקעס מושלמיםלא רק בחנוכה: טיפים להכנת לאטקעס מושלמיםלאטקעס או כרעמזאלאך - בכל בית מכנים אותם בשם אחר, אך הכוונה זהה. המטרה של כולנו היא להכין לביבות תפוחי אדמה נטולות פגמים: פריכות, נדיבות ובעיקר, כאלו שקשה לעמוד בפניהן (אוכל)
למייגן מרקל יש טיפ לשיפור טעם של סטייקלמייגן מרקל יש טיפ לשיפור טעם של סטייקאשת הנסיך מוכרת לנו כבר כמה שנים ולכן אתם עשויים (ובעיקר עשויות) לחשוב שאתם יודעים הכל עליה, אך דבר אחד נותר בסוד: השיטה שלה להשבחת טעם הסטייק (אוכל)
איך לאחסן פטרוזיליה שתשאר טריה חודשיםאיך לאחסן פטרוזיליה שתשאר טריה חודשיםרוב המתכונים דורשים להשתמש בכמה ענפים בודדים של פטרוזיליה ומשאירים אתכם עם חבורה שלמה של זרדים, שרק מחכה שמישהו יגאל אותה מהחלק האחורי של המקרר. לא עוד, חברים (אוכל, באנו לעזור)
אתם לא חייבים לקלף ג'ינג'ר וזו הסיבהאתם לא חייבים לקלף ג'ינג'ר וזו הסיבהקילוף זנגביל הוא מייגע וצורך זמן, שלא לדבר על הסיכון של חיתוך האצבע שלכם, אם אינכם עושים זאת נכון. אבל מתי התחלנו לקלף זנגביל מלכתחילה? מי אמר שאי אפשר אחרת? (אוכל, באנו לעזור)
כיכר אוכל
המומלצים