| כ"ח באייר תשפא בואו תלמדו מהמקצוענית איך להכניס את החג בראש שקט וללא לחצים. מורן פינטו עם 3 דברים שחייבים לעשות לחג עוד היום - וממש לא כדאי לחכות לרגע האחרון (משפחה) |
|
| י"ב בניסן תשפא מתכון לשוק טלה צלוי עם שום, דבש ויין לבן. מנה עיקרית סופר מרשימה ויפה במינימום עבודה ומקסימום טעם |
|
| י' באב תשפ מה יותר מנחם מריח של לחם שנאפה שמתפשט בכל הבית? לאכול את הלחם הזה. כלומר את הפרעצל המושלם הזה |
|
| י' באב תשפ כשמורן פינטו קמה נדיבה, היא אופה את החביתה שלה בתוך פטרייה גדולה עם שני סוגי גבינות - וזה חלום |
|
| ט' באב תשפ לחמנייה מטוגנת מלאה בחגיגה של טעמים שמתפוצצת לכם בפה מהביס הראשון. מורן פינטו עם מתכון לדבר האמיתי |
|
| ט' באב תשפ זו המנה הראשונה המושלמת. נראה מושקע, אבל תכלס לא עבדתם קשה מדי - והתוצאה יפה וטעימה כל כך |
|
| ט' באב תשפ מורן פינטו לוקחת שתי מנות סופר פשוטות והופכת אותן לסלט שאנחנו מתכוונים להכין כל שבת |
|
| ח' באב תשפ אם המשיח יחליט לדחות את הגעתו - חלילה וחס - וניאלץ לצום, זו המנה המדויקת שתקל עלינו את הצום הארוך. מתכון למג'דרה מזינה וטעימה - סעודה מפסקת מתבשיל אחד (אוכל) |
|
| ח' באב תשפ נשנוש טעים לארוחת ביניים או כארוחה בפני עצמה - אף אחד לא יסרב ללביבות תירס רכות וטעימות |
|
| ו' באב תשפ הידעתם? מאחורי המנה הכה פופולרית הזאת שמשדכת בין דגים לתפוחי אדמה, עומד יהודי בריטי בשם ג'וזף מאלין |
|