 | כ"ט בטבת תשפא והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מגישה ומכינה פילה דניס בקרם קוקוס ופטריות. שימו לב: חשוב להקפיד שהדג יהיה טרי - כך תבטיחו שהמנה שלכם תצא טובה יותר (מתכונים, אוכל, כיכר TV) |
|
 | כ"ב בטבת תשפא התכנית האהובה, "מבשלות בכיכר", בהגשת מורן פינטו, חוזרת - ובגדול והפעם, מורן מכינה באולפן פסטה פטוצ'יני עם ארטישוק, זיתי קלמטה ופטריות ועל הדרך מנדבת טיפים שווים (מתכונים, אוכל) |
|
 | כ"ג בכסלו תשפא עם כל הכבוד לסופגניות קנויות (ויש הרבה כבוד), אין תחליף לסופגניות מתוצרת בית |
|
 | ט"ו בכסלו תשפא ריבת הבצל הזו מתוקה, מלוחה, מנחמת וטעימה ממש ויש המון דרכים ליהנות ממנה |
|
 | ט' בחשוון תשפא אתם יכולים להשקיע 15 דקות בחימום התנור ושעה נוספת באפיית התפוד שלכם, אבל חבל |
|
 | ז' בחשוון תשפא לעמוד ליד הגז ולערבב שעות ארוכות? מוותרים. בשביל זה יש שיטה ידנית לפולנטה אפויה |
|
 | ב' בחשוון תשפא למה אנו אוהבים את ריזוטו העוף והפטריות הזה? כי הוא קל להכנה ועדיין משובח כמו המקור |
|
 | א' בחשוון תשפא מנה פשוטה שקל להכין בבית. אכלו אותה עם אורז או הגישו אותה לצד המנה העיקרית שלכם |
|
 | כ"ו בתשרי תשפא ברוטב של הפסטה הזו יש מרכיב גאוני: פלפלים אדומים קלויים שמעניקים לה טעם מעושן קליל |
|
 | י"ב בתשרי תשפא כוסברה ולימון הם צמד קלאסי שלא נס ליחו לעולם ואף פעם איננו שבעים ממנו |
|