מחברים נוספים
אוהד שקד-מנדלבוים
איציק סודרי
איתן דובקין
איתן כבל
אשר מדינה
בנימין ליפקין
ד"ר אורי וייס
דוד רוזנטל
דוד שעיו
הדף היומי
הרב אהרן-דב הלפרין
הרב אייל אונגר
הרב בן ציון נורדמן
הרב חיים אמסלם
הרב יצחק בלומנטל
הרב יצחק דוד גרוסמן
הרב ישראל גליס
ח"כ יעקב מרגי
ח' יקר
חה"כ אורי אורבך
חיים כהן
יואב ללום
יוסי איזנטל
מאיר גל
מני גירא-שוורץ
משה גלסנר
נחמן וייס
נתי טוקר
עו"ד אריאל רוט
עו"ד איתמר בן גביר
עו"ד ישראל באך
עו"ד מרדכי ציבין
עו"ד משה-יצחק אוסדיטשר
עקיבא ויספלד
רבקה לוי
שימי שפר
שלמה בניזרי
שמואל הלוי
שמואל חיים פפנהיים
שני קינן
כיכר אוכל

כיכר אוכל

מרק אפונה יבשה סמיך בסגנון צרפתימרק אפונה יבשה סמיך בסגנון צרפתיכ"ה בכסלו תשעו
משפט עתיק שהרגע המצאנו גורס שאם מצמידים את התואר 'צרפתי' למרק, הוא משתדרג אוטומטית. אבל המרק הזה באמת מצרפת. כלומר, הוא פשוט מעולה ומתחסל במהירות. מתכון למרק אפונה יבשה סמיך ונימוח מרכיבים זמינים (מתכונים, אוכל)
לשייק חם עם שוקולד לבן, שיבולת שועל, קשיו וקוקוסלוהט לחורף: שייק שוקולד לבן עם קשיו וקוקוסכ"ה בכסלו תשעו
מזג האוויר בחוץ מתחנן לשייקים כאלה, חמים ועמוסים בדברים טובים ומנחמים: מתכון לשייק שוקולד לבן עם שיבולת שועל, קשיו וקוקוס - הגרסה הכיפית לדייסת הקוואקר של הבוקר שאף אחד לא יוכל לסרב לה (מתכונים, אוכל)
סופגניות במילוי ריפל פטל שמנתנר שני: כדורי סופגניות במילוי ריפל פטל שמנתכ"ה בכסלו תשעו3
כדורים שחומים-זהובים, מאובקים בסוכר מתקתק, ממולאים בריבת פטל שמנת קרמית ועסיסית שאי אפשר לעמוד בפניה. מתכון לסופגניות במילוי ריפל פטל שמנת. 10 דקות מול שמן רותח שוות את הטעם הנהדר שלהן (מתכונים לחנוכה, אוכל)
צ'ורוס ברוטב שוקולד או סופגניות ספרדיותצ'ורוס ברוטב שוקולד או סופגניות ספרדיותכ"ה בכסלו תשעו
הגרסה הספרדית לטיגוני החנוכה טוענת שאין צורך להתעסק בהתפחות, יצירת עיגולים מדויקים וריבות נוזלות כשאפשר פשוט לזלף נחשים מתוקים ולטבול אותם עצמאית בשוקולד. מתכון לצ'ורוס ברוטב שוקולד או סופגניות ספרדיות. במילה אחת: יאמי (מתכונים לחנוכה, אוכל)
סופגניות תפוחים אווריריות וטעימותנר ראשון: מיני סופגניות תפוחים מופלאותכ"ד בכסלו תשעו3
אם אפשר להכין מהם מרק, מתבקש ביותר לשדך אותם למתכוני החנוכה: מתכון לסופגניות תפוחים אווריריות בטעם נהדר. הן פשוטות מאוד להכנה ומעולות בעיקר כשאתם זקוקים לאקסטרות של מטוגנים כאן ועכשיו (מתכונים לחנוכה, אוכל)
חזה עוף בתנור בתיבול מעודן שכולם אוהביםמינימליסטי: חזה עוף בתנור בתיבול מעודןכ' בכסלו תשעו11
מנה עסיסית וטעימה שלוקחת מקסימום 5 דקות הכנה שכל אחד חייב לדעת להכין: מתכון לחזה עוף אפוי בתיבול מעודן. כשצריך להכין כאן ועכשיו ארוחה בטעם שיהיה מקובל על כולם (מתכונים, אוכל)
לביבות, לאטקס, העיקר שיהיו פריכותטריק קטן שיהפוך את הלביבות לסופר-פריכותכ' בכסלו תשעו9
עצרו הכל! עלינו על הנוסחה ללביבות פריכות שכל נגיסה בהן היא אושר קריספי מענג. כל מה שאתם צריכים זה מגבת גדולה ואתם מסודרים. מתכון ללביבות תפוחי אדמה (לאטקס) קריספיות (מתכונים, אוכל)
קרש חיתוךאחת ולתמיד: כך מנקים נכון את קרש החיתוךי"ט בכסלו תשעו5
זה לא סוד שצריך לנקות את קרש החיתוך מידי פעם. מלבד המראה הלא-אסתטי של קרש חיתוך מלוכלך, הקרש צובר חיידקים לא בריאים וריח לא נחמד. אז איך עושים את זה נכון? תצטרכו קצת יותר מרק סבון ומים (מדריך, אוכל)
פסטה ברוטב אלפרדו פרווה. סוף סוף!צפו: פסטה ברוטב אלפרדו - גרסת הפרווהי"ח בכסלו תשעו
סוף סוף מישהו החליט להרים את הכפפה ולייצר רוטב אלפרדו פרווה לחלוטין, אמנם מסיבות צמחוניות, אבל מי אנחנו שנתלונן? מתכון לפסטה ברוטב אלפרדו פרווה ומדריך וידאו שלב אחרי שלב. טעים להגיש לצד סטייק בשר או עוף עסיסי (מתכונים, אוכל)
תוספת בריאה ומנחמת. ירקות שורש צלוייםתוספת חורפית בריאה: ירקות שורש צלוייםי"ז בכסלו תשעו
לבד או כתוספת, קבלו מנה חורפית מנחמת ובריאה: מתכון לירקות שורש צלויים. המפתח לצלייה טובה הוא לדעת מהי את הטמפרטורה הנכונה. כאן נשתמש בירקות שורש דחוסים ומועטים בלחות, הזקוקים לצלייה בחום נמוך ושהות ממושכת יותר בתנור (מתכונים, אוכל)