| י"ג בחשוון תשעז מגוון עלים ירוקים ותוספות שנטחנים יחד לרוטב פסטו עשיר, בריא וסופר טעים - היחיד שאתם צריכים בשביל הפסטה שלכם (מתכונים, אוכל) |
|
| י"ג בחשוון תשעז כן, לא סתם הצבע של השייק מזכיר דם. לפי הרפואה הסינית, ממש כמו שמחזקים את שרירי הגוף באוכל מתאים, כך גם יש לחזק את הדם. וכך תעשו את זה נכון (מתכונים בריאים, אוכל) |
|
| י"ג בחשוון תשעז הנה גרסה מהירה, בריאה, נטולת גלוטן ודלת פחמימות של קלאסיקה אמיתית. מתכון לסירות זוקיני במילוי טונה וירקות אפויות בתנור - תוך פחות מ-30 דקות על שולחנכם (מתכונים) |
|
| י"ב בחשוון תשעז מתכון לעגבניות שרי מסוכרות - השם הרשמי שלהן מעט מטעה כי הטעם הוא חמוץ-מתוק ובניגוד לפירות מסוכרים אחרים, אפשר לשדך אותן בקלות למלוחים (מתכונים, אוכל) |
|
| י"א בחשוון תשעז חובבים בישול ומטבח? הנה מדריך מעולה למה שמככב בראש רשימת "הדברים שאתם חייבים ללמוד": איך להכין ביצה עלומה כמו מקצוענים (מדריך, אוכל) |
|
| י"א בחשוון תשעז בסך הכל זה די דומה לטוסט המוכר שלנו, אבל לא לזה הפשוט של קטשופ-גבינה צהובה, אלא עם ביצים מקושקשות, תרד, גבינת פטה ופלפלים אדומים. בואן פרובצ'ו! (מתכונים, אוכל) |
|
| י' בחשוון תשעז מגזין האוכל Bon Appétit פרסם סרטון בו נראים ילדים שאינם יהודים מתמודדים לראשונה בחייהם עם גלידת פרווה של בן אנד ג'ריס. אז כיצד הם הגיבו? (אוכל) |
|
| ט' בחשוון תשעז כרוב ניצנים אוכלים רק לאחר צלייה, אפייה, טיגון או אידוי. הוא לא צריך יותר מדי סביבו כדי להפיק ממנו מנה מעולה, ממש כמו זאת: כרוב ניצנים צלוי ברוטב בלסמי |
|
| ח' בחשוון תשעז תכינו לשבת ו(אולי) יישאר לכם ממרח נהדר לכריך של יום ראשון: מתכון לטחינה ירוקה בתיבול פיקנטי עשיר ובריא |
|
| ח' בחשוון תשעז חרדל הגרגרים שולט במנה הזו ורק אם אתם ממש לא מוצאים אחד, לכו על דיז'ון. ומדוע הציפוי כולל גם רוטב סויה? זה בשביל האוממי - הטעם החמישי המסתורי שפירושו ביפנית "טעים" |
|