שפית יוצרת עוגיות יפהפיות שכואב לאכול אותן

טוב, ויש גם את עניין הכשרות כמובן. צפו בסרטונים עם התוצאות המדהימות - עוגיות מקושטות בצורה מקצועית ויוצאת דופן של השפית-אמנית אמבר שפיגל (אוכל)

מחווה לחג החנוכה (מתוך הפייסבוק SweetAmbs) (צילום: מתוך הפייסבוק של SweetAmbs)
מחווה לחג החנוכה (מתוך הפייסבוק SweetAmbs) (צילום: מתוך הפייסבוק של SweetAmbs)

צפו בתמונות נוספות:

תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
גלית | 11/07/201612
עיןמ יט
▾ דווח על תגובה זו  0 
וווואוווו... | 26/06/201611
▾ דווח על תגובה זו  0 
ש | 23/06/201610
▾ דווח על תגובה זו  0 
מירי | 23/06/20169
להתעסק עם חומרים מתכלים, כמו בלונים ומוצרים. זה מדהים. זו אומנות. זה סופר יצירתיות, אבל לא חבל????
▾ דווח על תגובה זו  0 
שילי | 23/06/20168
וכנראה עודף זמן
▾ דווח על תגובה זו  0 
דעה  | 23/06/20167
בתור קונדיטורית אני חושבת שהיא מוכשרת בטירוף רק מה שאני לא הייתי מכניסה את

העוגיות האלו לפה שלי כל הצבעי מאכל האלו ממש אבל ממש לא בריאים.
▾ דווח על תגובה זו  0 
מאי | 26/06/2016 
אפשר בקלות לעשות צבעים טבעיים.

עם תערובות מירקות ופירות ותבלינים, רק מעט יותר סבלנות.

סלק, פפריקה, כורכום, רסק של עלים למאכל ועוד... פשוט משלבים כמה צבעים יחד..
▾ דווח על תגובה זו  0 
אם ל 12  | 23/06/20166
▾ דווח על תגובה זו  0 
נתן | 23/06/20165
אומנות

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
רחלי | 23/06/20164
▾ דווח על תגובה זו  0 
א | 22/06/20163
מדהיםםםםם

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
מיכל | 22/06/20162
לא יאומן איזה יופי... ממש מוכשרת

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
יעל | 22/06/20161
מרהיבות ביופיין
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"