מתכון לפילה מושט אפוי בציפוי אגוזים פריך של מורן פינטו
כלומר, "שניצל של הביוקר" - שכבת האגוזים הנדיבה והפריכה שומרת על הדג עסיסי וטעים, וכל העסק היפה הזה לוקח 10 דקות, אפילו פחות. לא תכינו? ברור שכן (מתכונים לפסח, אוכל)
(צילום: הני הרשלר)
צפו בתמונות נוספות:
רוני בת ציון | 04/12/2017
4
ניסיתי! זה פשוט מושלם!!!!!!!!!
▾ דווח על תגובה זו0
1 | 13/04/2017
3
תודה על המתכונים..
אפשר להכין את הדבר המגרה הזה בלי תנור?
▾ דווח על תגובה זו0
מאיה | 27/03/2018
יותר זמן מתנור.
▾ דווח על תגובה זו0
שיר | 10/04/2017
2
ממש מקסים וטעים
תודה למורן האלופה
▾ דווח על תגובה זו0
מלי | 09/04/2017
1
חג כשר ושמח!!!
▾ דווח על תגובה זו0
תהילה | 10/04/2017
אלופהההההה... יוצא סוף הדרךךךךך.תודוש
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"