מתכון לפילה מושט אפוי בציפוי אגוזים פריך של מורן פינטו

כלומר, "שניצל של הביוקר" - שכבת האגוזים הנדיבה והפריכה שומרת על הדג עסיסי וטעים, וכל העסק היפה הזה לוקח 10 דקות, אפילו פחות. לא תכינו? ברור שכן (מתכונים לפסח, אוכל)

 (צילום: הני הרשלר)
(צילום: הני הרשלר)

צפו בתמונות נוספות:

תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
רוני בת ציון | 04/12/20174
ניסיתי! זה פשוט מושלם!!!!!!!!!
▾ דווח על תגובה זו  0 
1 | 13/04/20173
תודה על המתכונים..

אפשר להכין את הדבר המגרה הזה בלי תנור?
▾ דווח על תגובה זו  0 
מאיה | 27/03/2018 
יותר זמן מתנור.
▾ דווח על תגובה זו  0 
שיר | 10/04/20172
ממש מקסים וטעים

תודה למורן האלופה
▾ דווח על תגובה זו  0 
מלי | 09/04/20171
חג כשר ושמח!!!
▾ דווח על תגובה זו  0 
תהילה | 10/04/2017 
אלופהההההה... יוצא סוף הדרךךךךך.תודוש

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"