הרב אפרתי והנהלת 'כשרות למהדרין' סיירו במפעל החדש של חסלט
משתתפי הסיור בראשות הרב יוסף אפרתי הביעו התפעלות מהיקף וגודל ההשקעה והפתרונות החדשניים להביא ירק נקי מחרקים בכשרות מהודרת ללא פשרות. חסלט כחלוצת הענף מתחילתו ממשיכה להוביל את מהפיכת הירקות הבריאים ללא תולעים ובטכנולוגיות חדשניות (אוכל, שיווקי)
(צילום: יחצ)
הריסוס... | 20/08/2017
3
אני מקווה שהכשרות המהודרת לא על חשבון ריסוס מאסיבי שפוגע בבריאות
▾ דווח על תגובה זו0
אני | 16/08/2017
2
באמת מצילים את עמ"י ממאכלות אסורים..
▾ דווח על תגובה זו0
ידיד | 15/08/2017
1
מה הועילו רוצה להבין למה חייבים לשטוף חזק במים אחרי השריה במי מלח או בסטרילי על מה משלמים יותר יקר מה עשינו בשנות ה70 או ה80 וכו"
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו0
אלי | 19/08/2017
אז שיורידו מחירים ואז יזכו את עם ישראל
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו0
יוסי | 16/08/2017
פשוט לא אכלנו. חסלט הצילו את העולם ! לפסח היינו מורידים את הירוק שבכל עלה בחסה, כדי לקיים את מצות אכילת מרור, וגם זה לאחר שטיפה טובה ובדיקה לאור השמש.
▾ דווח על תגובה זו0
נפתלי | 16/08/2017
סטרילי מנקה יפה אך לא הכל. בדקתי את זה בעצמי. חוץ מזה, הוא לא טוב לחסה כי החומצה שלו מזיקה לחסה. לכרוב זה לא מזיק.
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"