הרב אפרתי והנהלת 'כשרות למהדרין' סיירו במפעל החדש של חסלט

משתתפי הסיור בראשות הרב יוסף אפרתי הביעו התפעלות מהיקף וגודל ההשקעה והפתרונות החדשניים להביא ירק נקי מחרקים בכשרות מהודרת ללא פשרות. חסלט כחלוצת הענף מתחילתו ממשיכה להוביל את מהפיכת הירקות הבריאים ללא תולעים ובטכנולוגיות חדשניות (אוכל, שיווקי)

 (צילום: יחצ)
(צילום: יחצ)
תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
הריסוס... | 20/08/20173
אני מקווה שהכשרות המהודרת לא על חשבון ריסוס מאסיבי שפוגע בבריאות
▾ דווח על תגובה זו  0 
אני | 16/08/20172
באמת מצילים את עמ"י ממאכלות אסורים..
▾ דווח על תגובה זו  0 
ידיד | 15/08/20171
מה הועילו רוצה להבין למה חייבים לשטוף חזק במים אחרי השריה במי מלח או בסטרילי על מה משלמים יותר יקר מה עשינו בשנות ה70 או ה80 וכו"

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
אלי | 19/08/2017 
אז שיורידו מחירים ואז יזכו את עם ישראל

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
יוסי | 16/08/2017 
פשוט לא אכלנו. חסלט הצילו את העולם ! לפסח היינו מורידים את הירוק שבכל עלה בחסה, כדי לקיים את מצות אכילת מרור, וגם זה לאחר שטיפה טובה ובדיקה לאור השמש.
▾ דווח על תגובה זו  0 
נפתלי | 16/08/2017 
סטרילי מנקה יפה אך לא הכל. בדקתי את זה בעצמי. חוץ מזה, הוא לא טוב לחסה כי החומצה שלו מזיקה לחסה. לכרוב זה לא מזיק.
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"