תשעת הימים: דג סלומון צלוי בסגנון המזרח הרחוק

קבלו מתכון לדג סלמון צלוי בסגנון המזרח הרחוק מרותי אוליבר. שתי דקות הכנה ויש לכם מנה טעימה של סלמון עסיסי עם רוטב מלא בטעמים (אוכל, שיווקי)

תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום. צילום: שרית גופן (צילום: שרית גופן)
תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום. צילום: שרית גופן (צילום: שרית גופן)
תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
פלונית | 17/07/20181
לאפית הסלמון לא דרושות יותר משבע דק אפיה להכניס לתנור חם ,חבל לאבד מהעסיסיות הראשונית והקטלנית שתעלם ברבע שעה עשרים דק
▾ דווח על תגובה זו  0 
חושב לענין | 17/07/2018 
ממש ככה!!

אלא אם כן התבנית מכוסה בנייר כסף ואז אפשרי 10-12 דקות

בתאבון
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"