מכונה חדשה ומיוחדת שפותחה בישראל מסייעת לפיצוח אבטיחים, הסרת הזרעים והגרעינים ויבושם בשמש • צפו בתיעוד מיוחד ומרתק מפעילות המכונה (מעניין)
(צילום: ענת חרמוני, פלאש 90)
צפו בתמונות נוספות:
ממו | 31/08/2018
9
מכיר את השיטה הזו כבר המון שנים איפה החידוש כאן ???
▾ דווח על תגובה זו0
מושבניק | 30/08/2018
8
אני מכיר את מכוהה כזאת כבר 45 שנה.
▾ דווח על תגובה זו0
גולו | 28/08/2018
7
כשהיתי ילדה היו צריכים לקחת מסננת להוציא את בשר האבטיח ולהעביר דרך המסננת ואחר כך לנקות משאריות ולשטוף, כילדים אהבנו לעשות זאת כיוון ש"היה כיף" לפורר את בשר האבטיח. זה היה אחד ה"בילויים בחופש הגדול" היום אני צוחקת על הדברים שעשייתי בילדות. אבל אלו חוויות שהילדים של היום לא יוכלו לחוות וחבל.
▾ דווח על תגובה זו0
קופיקו | 28/08/2018
6
עכשיו יפטרו המון סינים
▾ דווח על תגובה זו0
בת-שבע טובה | 28/08/2018
5
לא חבל?
▾ דווח על תגובה זו0
אדיר | 30/08/2018
יש זן של אבטיחים שמפוצצים בגרעינים כמעט בלי מיץ בכלל, כי הם מיועדים רק בשביל הגרעינים ולא למכאל הפרי עצמו.
אז אני לא חושב שיש בזה בל תשחית
▾ דווח על תגובה זו0
אבו אבטיח | 27/08/2018
4
לא ממליץ לבקר בשדה שבועיים-שלושה לאחר ששברי האבטיח נזרקו מהמכונה. הסירחון נורא ואיום.
▾ דווח על תגובה זו0
ז'וז'ו | 27/08/2018
3
זמן רב.
שנית: על כך גאוותכם? שהראש הישראלי מעסיק את עצמו בהמצאות, שתכליתן לאפשר לכמה כורדים לפצח גרעיני אבטיח?
▾ דווח על תגובה זו0
שלמה | 27/08/2018
2
מי שקצת מבין יודע שזה לא מכונה חדישה אלא שיפור קטן למכונה ותיקה שרואים הרבה בשדות
▾ דווח על תגובה זו0
מעניין | 27/08/2018
1
הסבר לצד התמונות גם היה תורם להבנת ההליכים.
▾ דווח על תגובה זו0
עידן | 27/08/2018
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"