המכונה החדשה לפיצוח אבטיחים • תיעוד

מכונה חדשה ומיוחדת שפותחה בישראל מסייעת לפיצוח אבטיחים, הסרת הזרעים והגרעינים ויבושם בשמש • צפו בתיעוד מיוחד ומרתק מפעילות המכונה (מעניין)

 (צילום: ענת חרמוני, פלאש 90)
(צילום: ענת חרמוני, פלאש 90)

צפו בתמונות נוספות:

תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
ממו  | 31/08/20189
מכיר את השיטה הזו כבר המון שנים איפה החידוש כאן ???
▾ דווח על תגובה זו  0 
מושבניק | 30/08/20188
אני מכיר את מכוהה כזאת כבר 45 שנה.
▾ דווח על תגובה זו  0 
גולו | 28/08/20187
כשהיתי ילדה היו צריכים לקחת מסננת להוציא את בשר האבטיח ולהעביר דרך המסננת ואחר כך לנקות משאריות ולשטוף, כילדים אהבנו לעשות זאת כיוון ש"היה כיף" לפורר את בשר האבטיח. זה היה אחד ה"בילויים בחופש הגדול" היום אני צוחקת על הדברים שעשייתי בילדות. אבל אלו חוויות שהילדים של היום לא יוכלו לחוות וחבל.
▾ דווח על תגובה זו  0 
קופיקו  | 28/08/20186
עכשיו יפטרו המון סינים
▾ דווח על תגובה זו  0 
בת-שבע טובה | 28/08/20185
לא חבל?
▾ דווח על תגובה זו  0 
אדיר | 30/08/2018 
יש זן של אבטיחים שמפוצצים בגרעינים כמעט בלי מיץ בכלל, כי הם מיועדים רק בשביל הגרעינים ולא למכאל הפרי עצמו.

אז אני לא חושב שיש בזה בל תשחית
▾ דווח על תגובה זו  0 
אבו אבטיח | 27/08/20184
לא ממליץ לבקר בשדה שבועיים-שלושה לאחר ששברי האבטיח נזרקו מהמכונה. הסירחון נורא ואיום.
▾ דווח על תגובה זו  0 
ז'וז'ו | 27/08/20183
זמן רב.

שנית: על כך גאוותכם? שהראש הישראלי מעסיק את עצמו בהמצאות, שתכליתן לאפשר לכמה כורדים לפצח גרעיני אבטיח?
▾ דווח על תגובה זו  0 
שלמה | 27/08/20182
מי שקצת מבין יודע שזה לא מכונה חדישה אלא שיפור קטן למכונה ותיקה שרואים הרבה בשדות
▾ דווח על תגובה זו  0 
מעניין | 27/08/20181
הסבר לצד התמונות גם היה תורם להבנת ההליכים.
▾ דווח על תגובה זו  0 
עידן | 27/08/2018 
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"