מתכון לקציצות בשר ברוטב אדום מתקתק של מורן פינטו

כשאנחנו עושים טעות זה עולה לנו בסיר אורז שרוף, כשהשפית מורן פינטו טועה התוצאה היא סיר קציצות בשר עסיסיות ברוטב אדום מתקתק וממכר שאתם עומדים להכין שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

 (צילום: מורן פינטו)
(צילום: מורן פינטו)
תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
שושנה | 29/10/20194
אפשר לשים סוכר אבל פחות מרבע כוס.
▾ דווח על תגובה זו  0 
סוכוטונה | 17/10/20193
איפה הטעות?
▾ דווח על תגובה זו  0 
שיר | 17/10/20192
מה היתה הטעות זה נשמע טואאבב???
▾ דווח על תגובה זו  0 
יואב | 17/10/20191
לא יזיק להביא מתכונים דלי סוכר. לא זכור לי שאמא שלי שמה סוכרים וממתיקים בקציצות.

ב"ה הארוחות היו יותר טעימות ובריאות ומזינות.
▾ דווח על תגובה זו  0 
טבח  | 17/10/2019 
אין כמעט אוכל בלי סוכר

אולי את/ה לא זוכר/ת שאמא שמה

אבל היא שמה

עגבניות בלי סוכר =חמוץ
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"