מתכון לסופגניות מושלמות שאף אחד לא יאמין שהכנתם בעצמכם
עגולה, שמנמנה, תפוחה, אוורירית, רכה, זהובה, מתוקה וטעימה בדיוק במידה הנכונה ועם שלל תוספות מוגזמות: אוראל בראל ילמד אתכם להכין את הסופגניה המושלמת עם מדריך מצולם שלב אחר שלב (מתכונים לחנוכה, אוכל)
צפו בתמונות נוספות:
מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק שחומם ל-170 מעלות
ענת | 03/11/2022
7
יש מצב להמיר את הסופגניות מחלביות לפרווה? ???
▾ דווח על תגובה זו0
אני | 03/12/2021
6
ואי תודה על המתכון המטורף עם כל הארות המדויקות יצא לי ממש טעים
▾ דווח על תגובה זו0
אבישג | 02/12/2021
5
מתכון מסודר והכל ניראה מושלם
▾ דווח על תגובה זו0
| 02/12/2021
4
תודה רבה יצא מאוד יפה וטעיםם
▾ דווח על תגובה זו0
יעל | 02/12/2021
3
יצא מטורףףף
ממש תודה
כולם פה התענגו!!!!!
ויצא יפה ולא....
▾ דווח על תגובה זו0
אני | 02/12/2021
2
נראה מאוד טוב
▾ דווח על תגובה זו0
ליאה | 02/12/2021
1
וואו
יצא מאווודדד טעים
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"